Noul Always Maxi – absorbtie imediata

Noul Always Maxi iti ofera o absorbtie imediata a fluxului brusc si abundent, avand un centru extrabsorbant care retine de 6 ori propria sa greutate.

Noul Always Maxi - absorbtie imediataDana Paraschiv, medic ginecolog si expert Always: „Multe femei se confrunta uneori cu cresterea cantitativa a fluxului menstrual. De aceea, absorbantul pe care il folosesc are un rol extrem de important in asigurarea confortului si libertatii de miscare. Noul Always Maxi este un produs inovator care raspunde unor nevoi reale manifestate de catre consumatoare. Always Maxi le permite sa se miste in siguranta, pentru ca le ofera o absorbtie imediata a fluxului brusc si abundent si, in acelasi timp, le asigura protectie indelungata, fara vata deasupra'.

Pe langa puterea mare de absorbtie, noul absorbant Always Maxi are un strat exterior care capteaza lichidul in interior, canale si aripioare lungi care ajuta la prevenirea scurgerii lichidului si a patarii slipului.
Vei avea parte de o senzatie de curat si de uscat, fiind protejata in zilele delicate.

Noul produs este disponibil in doua variante, Always Maxi Normal Plus, pentru absorbtie imediata a fluxului moderat si Always Maxi Super Plus, pentru absorbtie imediata a fluxului abundent.
 


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Noutati