Noul catalog La Redoute

La Redoute a lansat catalogul pentru colectia toamna-iarna 2010-2011, venind in intampinarea pasionatilor de moda cu patru tendinte: Military Chic, Natural Woman, True Romance si Glam Rock.

Culoarea definitorie a colectiei toamna-iarna din acest an este kaki. Stilistii La Redoute o recomanda in combinatii cromatice inedite, alaturi de galben ocru, oranj estompat, violet, roz prafuit, albastru paun si albastru denim.

Tendintele stilistice dominante pentru colectia La Redoute toamna-iarna 2010-2011 pornesc de la o eleganta clasica, accentuata prin piese vestimentare originale si ancorata in viata de zi cu zi.

Si in acest sezon La Redoute ofera cele mai rafinate cadouri: in functie de suma totala a achizitiei, clientii pot primi un set de genti Daniel Hechter, un set de genti „Croco sau un ceas de mana Skalli.

Catalogul La Redoute toamna-iarna 2010-2011 este disponibil in magazinele de presa din centrele comerciale, dar poate fi comandat si gratuit pe site-ul: www.laredoute.ro sau telefonic la 021.321.55.22


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri