Noul Hyaluron-Filler Serum Concentrat de la Eucerin

Eucerint anti rid serNoul Eucerin Hyaluron-Filler Serum Concentrat daruieste pielii un aspect mai tanar si mai invigorat, din interior; fara injectii! Acidul Hyaluronic concentrat si Saponina reduc vizibil pana si ridurile adanci si maximizeaza efectul ingrijirii zilnice anti-rid.

Eucerin, expert in stiinta pentru sanatatea si frumusetea pielii, a dezvoltat o gama foarte eficienta pentru ingrijirea pielii creata special pentru nevoile femeilor de peste 30 de ani: gama de ingrijire a pielii Hyaluron-Filler, testata clinic cu succes. Acum este completata de un produs inovativ, Eucerin Hyaluron-Filler Serum Concentrat.

Secretul eficientei noului Concentrat Eucerin Hyaluron-Filler este formula sa inovativa construita pe combinatia dintre Acidul Hyaluronic concentrat si Saponina. Moleculele Acidului Hyaluronic au capacitatea de a fixa numeroase molecule de apa, marindu-si astfel volumul de pana la 30 de ori. S-a demonstrat ca saponina este un stimulent al producerii Acidului Hyaluronic propriu pielii, actionand in straturile profunde ale epidermei.

Folosirea zilnica a serumului confera pielii o imbunatatire rapida si volum de durata. Flaconul trebuie sa fie agitat bine inainte de utilizarea serului. Apoi o picatura este aplicata pe doua degete pentru a intinde serumul pe toata fata curata, masand usor. Dupa acest proces ingrijirea poate continua ca de obicei cu aplicarea cremei de zi sau cremei de noapte Hyaluron-Filler


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Noutati cosmetice