Noul Pantene Pro-V natureFUSION pentru un par mai rezistent

Inspirat de tendintele bio, noul Pantene Pro-V natureFUSION imbina extractul de floare de Cassia cu tehnologia Pro-V, intr-un produs inovator care ajuta la restructurarea firului de par, facandu-l vizibil mai rezistent, de la radacina pana la varf.

Noul Pantene Pro-V natureFUSION pentru un par mai rezistentComplexul creat prin fuziunea dintre extractul de floare de Cassia si tehnologia Pantene formeaza un strat protector pe suprafata firului de par, ajutandu-l sa fie mai puternic si mai rezitent.

Structura moleculara unica a polimerului de Cassia permite sa i se adauge mai multe sarcini pozitive. Acestea se imbina cu sarcinile negative din ingredientele active ale samponului, formand un sistem de protectie a firului de par extrem de rezistent. Tot datorita structurii unice a complexului de Cassia, stratul de protectie format functioneaza, in acelasi timp, si ca un transportator al ingredientelor active din balsam si masca de par.

Fiind un produs concentrat, care hraneste profund, masca de par restructureaza si intareste parul impotriva daunelor viitoare, avand de 2 ori mai multi agenti de hranire decat balsamurile obisnuite.

Prin fuziunea dintre tehnologia Pantene si natura, noua gama Pantene Pro-V natureFUSION (sampon, balsam si masca de par) ajuta la restructurarea firului de par de la radacina pana la varf.

Parul se va electriza mai putin, devenind mai rezistent, mai matasos si mai pregatit pentru orice coafura dictata de ultimele…bio-trends.

Preturi recomandate pentru gama Pantene Pro-V natureFUSION:
– sampon 250ml: 12.01 lei
– balsam 200ml: 12.01 lei
– masca 150ml: 18.28 lei
 


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Noutati cosmetice