Noul Persil Expert Gel

Noul detergent Persil Expert Gel are o formulă mai performantă decât detergentul pudră, care devine activă de la temperaturi de 20 de grade C. Datorită unei combinații unice de enzime, Persil Expert Gel are o putere mai mare de curățare și acționează imediat asupra petelor dificile. Astfel, mai multă eficiență înseamnă mai puțini bani cheltuiți: concentrația mare de agenți activi îți permite să speli mai multe haine, cu mai puțin detergent și nu mai este nevoie de cicluri lungi de spălare ca să te bucuri de o curățare perfectă!

Spre deosebire de detergentul pudră, Persil Expert Gel nu lasă urme pe haine, pentru că se dizolvă complet în apă, este mai ușor de depozitat și de utilizat. Supranumit și „detergentul viitorului”, detergentul lichid este un nou mod de a spăla mai ușor și mai bine, fiind adaptat nevoilor consumatorului modern. Noul Persil Expert Gel este disponibil pe piață în trei variante: Regular, Color şi Sensitiv, putând fi folosit atât pentru spălarea manuală, cât și pentru cea automată.

  • Persil Expert Gel, 20 spălări: 27,52 lei/buc
  • Persil Expert Gel, 40 spălări: 54,03 lei/buc
  • Persil Expert Gel, 60 spălări: 78,86 lei/buc

Detergentul lichid este mai eficient, mai sustenabil şi mai ușor de utilizat, fiind detergentul viitorului, după cum arată pieţele occidentale, acolo unde segmentul lichid este predominant.

Din toamna acestui an, Persil și-a asociat imaginea în România cu renumita prezentatoare TV Iuliana Tudor, una dintre personalitățile cele mai îndrăgite ale Televiziunii Române și gazdă a emisiunii O dată-n viaţă'.


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri