Noutati pentru pielea alergica de la La Roche-Posay

In Europa aproximativ 25% din populatie este alergica, spre deosebire de acum 40 de ani, cand procentul atingea doar 4%.

Pentru a intelege in profunzime intregul adevar din spatele simptomelor alergice, in 2010 Laboratoarele La Roche-Posay au pornit o investigatie epidemiologica, la nivel global.

La Roche-PosayLa acest studiu au participat peste 3500 de femei de pe 4 continente. Respondente din SUA, Brazilia, Europa si China au impartasit din experientele lor zilnice, concluzionand impactul enorm pe care aceasta patologie il are la nivel mondial.

Rezultatele studiului La Roche-Posay arata ca pentru 3 din 4 femei din lume pielea intoleranta reprezinta prima manifestare alergica a corpului.

La Roche Posay vine in ajutorul femeilor cu piele ultra-sensibila si alergica cu un produs de ingrijire adaptat: TOLERIANE ULTRA, cu apa termala La Roche Posay.

Testele clinice au dovedit ca, datorita Neurosensinei, ingredient activ ce inhiba procesele microinflamatoare ale pielii si regleaza senzatia de durere, Toleriane Ultra calmeaza pielea sensibila in doar 5 minute.

In plus, Toleriane Ultra este protejata' de un recipient inovator, 100% ERMETIC, care impiedica contaminarea formulei la fiecare aplicare. In aceste conditii, 99% dintre femeile care au testat produsul il considera ultrapotrivit pentru pielea lor.

Toleriane Ultra este disponibil in farmacii la pretul recomandat de 75 lei.
 


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Noutati cosmetice