Nu ai găsit cadoul ideal pentru cineva drag? Laremagift.ro este locul unde vei găsi ceasuri personalizate și alte cadouri care merită alese!

Ai multe fotografii frumoase cu familia ta și cu persoanele dragi și vrei să faci cu ele un cadou inedit – creează ceasuri personalizate și obține ornamente decorative pe care oricine le va iubi și le va păstra la vedere. Citește în continuare pentru a afla de ce merită și de ce sunt cadoul perfect pentru oricine.

Ceasuri personalizate – de ce sunt alegerea ideală?

Fiecare încăpere are nevoie de un ceas. Și probabil că nu vrei aceleași modele peste tot sau ca cele pe care le-ai văzut în casele și birourile prietenilor și membrilor familiei. Este o soluție la îndemână la această problemă – creează propriile ceasuri personalizate! Există multe modele diferite din care poți alege, astfel încât modelul ales să fie o adevărată operă de artă și să se potrivească perfect ție sau persoanei căreia dorești să îl oferi. Utilizează fotografii ale celor dragi și adaugă nume, o dată sau un anumit mesaj, pentru a se potrivi unei anumite ocazii. 

Te întrebi unde pot fi așezate aceste decorațiuni de perete?

  • Ceasuri personalizate pentru orice încăpere a casei

Personalizarea ceasurilor de perete îți va oferi șansa de a aduce o notă personală interioarele casei și de a aminti destinatarului că timpul este prețios, iar persoanele iubite sunt mereu acolo!

  • Ceas personalizat pentru birou

Ceasul de perete pentru birou poate fi, de asemenea, personalizat cu fotografii sau cu sigla și culorile companiei. Și poate deveni un cadou perfect pentru angajați și partenerii de afaceri.

Alege ceasuri personalizate și măsoară timpul în felul tău

Vremurile se schimbă și crezi că este timpul să faci o mică schimbare în casa ta? Sau este momentul când se apropie o ocazie specială și este nevoie să oferi ceva în dar? Atunci este timpul pentru ceasurile creative, care pot fi proiectat în funcție de dorințele și ideile tale, mai ales că există opțiunea de a imprima pe ele mai multe dintre fotografiile tale preferate.

Fie că ești în căutarea unui ceas de perete pentru tine sau cauți un cadou potrivit pentru cineva drag, de exemplu cu ocazia mutării într-o nouă casă, un model personalizat cu fotografii poate fi cu adevărat ceea ce trebuie să alegi și te poate ajuta să-ți exprimi stilul. 

O fotografie sau un colaj cu cele mai reușite poze, o inscripție interesantă sau poate fotografii plasate locul numerelor? Toate sunt posibile atunci când ești în căutarea unui astfel de ceas.

Fiecare dintre ceasurile personalizate disponibile în oferta laremagift.ro pot deveni un cadou grozav pentru o persoană dragă. Cu ce ocazii poate fi oferit? Aproape întotdeauna pentru zile de naștere, aniversări, pentru bunici sau chiar ca și dar de botez pentru un nou-născut sau pentru nuntă. 

Alege un ceas personalizat și nu vei fi dezamăgit! Prietenului sau membrului familiei tale îi va plăcea acest cadou. Iar un ceas personalizat nu trebuie să fie singurul cadou – poți completa cu un buchet de flori, o sticlă de vin sau o cutie de ciocolată personalizată. Iar dacă vrei să completezi cu ceva în același stil, poți adăuga un tablou canvas personalizat cu fotografiile dorite sau, pentru copii, cu plușuri pe care apare numele și, de exemplu, data nașterii.

Un ceas personalizat cu una sau mai multe fotografii este o idee grozavă pentru o decorare originală și practică a peretelui și poate deveni o idee de cadou perfectă pentru cei dragi.


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Advertorial