Nu rata Festivalul Ceaiului și al Cafelei

Zilele acestea se desfășară Festivalul Ceaiului și al Cafelei, aflat la cea de-a 5-a ediție. Până pe 20 octombrie au loc în cinstea ceaiului și cafelei, o mulțime de evenimente, manifestări artistice și culinare, în ceainării şi cafenele bucureştene, dar și o expoziție de ceai, cafea delicatese și accesorii (veselă, prăjituri, obiecte decorative), care va avea loc între 18 și 20 octombrie, la Sala Dalles (Bd. Nicolae Bălcescu, nr.18)

TEA& COFFEE Festival și expoziția sa se adresează atât amatorilor de ceai şi cafea, cât şi profesioniştilor care activează, în calitate fie de producători, fie de importatori, în industria de resort. Pe parcursul expoziţiei de la Sala Dalles vor avea loc demonstraţii:

  • culinare,
  • de latte art (arta de a desena în cafea)
  •  de preparare a cocktail-urilor din ceai şi cafea, de către unii dintre cei mai buni barista (barista – specialist în prepararea cafelei şi băuturilor pe bază de cafea) din țară.

 

Tot în spaţiul expoziţional se vor desfăşura şi alte momente artistice precum: concerte şi demonstraţii de dansuri tradiţionale, workshop-uri de artă vizuală, degustări de produse tradiţionale şi prezentări ce fac trimitere la elemente ale culturii ţărilor cu tradiţie în producerea, prepararea şi consumul de ceai şi cafea.

Intrarea la expoziție este liberă.

Mai multe informaţii despre toate evenimentele din cadrul Festivalul Ceaiului şi al Cafelei se pot găsi: www.tea-coffee.ro


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri