Nu si-o amintesc pe mama, insa ii ingrijesc mormantul cu multa atentie

Imaginile cu doi copii, care ingrijesc mormantul mamei lor au devenit virale si au frant inimile multora. Ce e si mai impresionant? Copiii nici nu si-o amintesc pe mama, insa continua sa o viziteze la mormant.

Nu si-o amintesc pe mama, insa ii ingrijesc mormantul cu multa atentie

Liane a murit in 2011, la numai 26 de ani, in urma unei lupte cu cancerul cervical. Mama a lasat in urma doi copii si un sot devastat de durere. Acum, la mai bine de 6 ani dupa tragicul eveniment, familia a publicat imaginile cu copiii femeii, in timpul unei vizite la mormantul mamei lor.

Nu si-o amintesc pe mama, insa ii ingrijesc mormantul cu multa atentie (2)

Baietelul femeii, care era prea mic cand mama sa a murit sa si-o poata aminti, ingrijeste cu atentie mormantul mamei sale. Ea a murit la doar cateva zile dupa ce baietelul a implinit varsta de un an.

Imaginile cutremuratoare au avut un efect benefic asupra multor femei

In plus fata de empatia venita din partea oamenilor, sora lui Liane isi doreste sa arate lumii intregi ce consecinte poate avea jena de ginecolog, jena care impiedica multe femei sa se duca sa isi faca testarea anuala Papanicolau.

„Ea ar trebui sa vina acum in vizita la mine, cu copiii.
Insa in loc sa se intample asta, ii duc eu pe copii la cimitir, sa o viziteze pe ea.

Poate ar fi avut o sansa daca ar fi facut testul Papanicolau. Acest test ar putea salva vieti. Duceti-va si faceti acest test, fetelor!”

Nu si-o amintesc pe mama, insa ii ingrijesc mormantul cu multa atentie (3)

Si sotul femeii regreta enorm ca Liane nu si-a facut periodic testul care i-ar fi putut salva viata:

„Nu e usor sa vezi pe cineva trecand prin asta, sa-l vezi murind.
Sunt 10 minute de jena, in care nici n-ai vrea sa dai ochii cu medicul, insa ti-ar putea salva viata. Ar putea face diferenta intre a avea o mama sau a creste singuri, pentru copiii tai!

Imaginile publicate si-au atins scopul. Am primit numeroase mesaje de la femei care mi-au spus ca s-au dus si s-au testat dupa ce le-au vazut.”

Sursa: dailymail.co.uk

Sursa imagini: Sam Davies


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Copilul tau