Nume la modă în 2023. Care sunt tendințele în materie de nume de bebeluși

Dacă așteptați un copil în 2023 sau vă gândiți să faceți unul, alegerea numelui este una dinte principalele importante sarcini pentru orice părinte.

Există mii de nume dintre care puteți alege, dar cu ajutorul experților, oricine poate găsi numele potrivit pentru nou-născut, într-un mod foarte simplu.

Nameberry.com, un site celebru dedicat numelor la modă pentru bebeluși, a lasnat de curând o listă cu tendințele de alegere a celor mai populare nume de copii pentru 2023.

„Tendințele privind numele bebelușilor pentru 2023 reflectă o schimbare palpabilă a dispoziției, stilului și identității, născută din evenimentele semnificate ale ultimilor ani. Starea de spirit a numelor se va schimba odată cu starea de spirit a oamenilor', a explicat Pam Redmond, fondatorul  Nameberry.

Așadar, ce tendințe de nume pentru bebeluși vor fi în top în 2023? Iată ce cred experții.

Nume care duc cu gândul la exagerări

Experții cred că nume de bebeluși exagerate precum Amadeus, Ambrozia și Casimir vor începe să devină tot mai populare în 2023.

Numele cu aer vintage

Ne reîntoarcem în anii ‘80? Nume precum Blane, Dustin și Heather ar putea reveni anul acesta și ne fac pe toți să ne simțim ca și cum ne-am întoarce în trecut.

Nume care denotă strălucire

Care sunt aceste nume? Cele precum Oriana, Halo și Lucien sunt nume care ne duc cu gândul la strălucire, lux și optimism. Aduc vibrații bune!

Nume inspirate din filmele western

Boone, Reeve, Zane sau Dutton ar putea reveni în trendurile numelor din 2023.

Cele mai frumoase nume de copii care vor avea noroc în viață

Nume ușor de reținut/de pronunțat și de străini

Numele cu care poți „călători ușor', care să fie înțelese în orice limbă.  Sunt acele nume „interculturale, proaspete, funky și ușoare', din patru litere, două silabe, și să se termine în i. Cum sunt Suki, Mavi sau Indi.

Nume care conțin litera X

Oamenii vor adora litera X și se vor mândri cu nume precum Dixie, Onyx și Roux. După cum notează Nameberry, nici chiar și Elon Musk nu a putut scăpa de această tendință.

Nume adjective

Alte nume care ar putea fi la mare modă în 2023 ar putea fi cele care descriu frumusețea lumii, cu nume precum Sincere, Wavy și Icy.

Nume de bunicuțe pentru fete

Sunt numele acelea care ne trimit cu gândul la bunica, precum Jude, Lou și Davie și care se așteaptă să ajungă în topul topurilor de tendințe din 2023.

Nume inventate de părinți

Sunt nume pe care proaspeții părinți le inventează singuri! Printre acestea, se numără Novarae, Zakhai și Oakland.

Foto – Facebook


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri