Numerologia si alegerea numelui copilului

Pot numele sa-si puna amprenta asupra personalitatii si devenirii ulterioare a copilului tau? DA!

Iata cum: numele micutului poate fi transpus intr-o forma numerica simpla, care descrie personalitatea, motivatiile, scopurile, talentele si limitele sale, felul in care interactioneaza cu mediul inconjurator, compatibilitatea cu alte persoane.

Astfel, numele primit la nastere functioneaza ca o matrice de vibratii care ii imprima bebelusului un anumit mod de a fi si o anumita linie directoare, pe care o va urma de-a lungul vietii.

Un nume ales in mod neinspirat ii poate accentua defectele mostenite de la parinti si ii limiteaza sansele de realizare. Un nume ales cu grija, dimpotriva, ii poate armoniza personalitatea, iar mai tarziu, va atrage succesul.

Ce nume se analizeaza?

Pentru analiza numerologica se foloseste numele intreg, cu toate prenumele, asa cum este inscris in actele oficiale (fara initiala tatalui). In cazul copiilor adoptati, se va intrebuinta numele primit de la parintii naturali.

Daca adoptia s-a produs imediat dupa nastere, se va intrebuinta in principal numele legal dobandit prin adoptie, dar se va tine cont, in plan secundar, si de informatiile pe care le furnizeaza numele primit de la parintii naturali.

Sunt necesare doua instrumente de lucru: tabelul de conversie litere-cifre si lista caracteristicilor pe care le imprima cifrele folosite in numerologie.

A. Tabelul de conversie

1 2 3 4 5 6 7 8 9
A B C D E F G H I
J K L M N O P Q R
S T U V W X Y Z

*Nota: a, A=A, i=I, s=S, t=T.


Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3 4 5 6 7 8 9


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Nume de copii