Nycomed Pharma lanseaza cardurile de sustinere a anumitor terapii

Veste buna pentru pacientii din Romania! In actualul context economic, Nycomed Pharma a lansat un program de crestere a accesului pacientilor la anumite tratamente. Acest program consta in punerea la dispozitia pacientilor, prin intermediul medicilor de familie, a cardurilor de sustinere a anumitor terapii.


Afectiunile digestive induse de aciditatea gastrica reprezinta o reala problema de sanatate, afectand un procent semnificativ din populatia generala si alterand serios calitatea vietii pacientilor. Simptomatologia poate aparea atat in timpul zilei cat si noaptea, ceea ce duce la alterarea calitatii somnului, insomnii cu efect negativ asupra activitatii de a doua zi. Scade astfel randamentul pacientilor si creste absenteismul.

Datorita unui stil de viata neadecvat si mai ales prin nerespectarea unui regim igieno-alimentar sanatos, apar carentele de vitamine si minerale, atat la pacientii adulti cat si la copii. Tratamentul acestora consta, in primul rand, in echilibrarea regimului de viata prin adoptarea unui regim alimentar bogat in legume si fructe, evitarea stresului si respectarea perioadelor de odihna. Acolo unde aceste masuri nu sunt suficiente, pentru atingerea unui echilibru vitamino-mineral este recomandata utilizarea suplimentilor nutritivi.

Nycomed Pharma lanseaza un program de sprijinire a pacientilor, actiune ce ii va coopta pe medicii de familie, cei care practic vor oferi aceste carduri populatiei. Programul de acordare a cardurilor se va derula la nivel national si va putea fi accesat, dupa vizita la medicul de familie. Produsele sunt disponibile in toate farmaciile care elibereaza medicamente in regim de co-plata.

Putem aminti doua dintre produsele care vor intra in acest program:

  • Multi-sanostol sirop fara zahar x 260 g – un produs care ajuta la fortifierea organismului, cresterea imunitatii si la sustinerea functiilor diverselor tesuturi din organism.
  • Multi-sanosvit sirop cu fier x  285 g – un supliment care poate fi utilizat de catre intreaga familie, pentru mentinerea sanatatii.

Actiunea face parte dintr-un amplu program de sustinere a pacientilor din Romania, pe care Nycomed Pharma il deruleaza sub sloganul ' Tot ceea ce facem conteaza pentru cineva'.

Compania multinationala Nycomed Pharma este  prezenta pe mai mult de 50 de piete (din Europa, Rusia, America Latina, Asia/Pacific, Africa, Orientul Mijlociu), furnizand produse in peste 100 de tari. Nycomed Pharma are un portofoliu bogat ce cuprinde medicamente destinate afectiunilor gastroenterologice, respiratorii, inflamatorii si osoase, a antialgicelor, precum si a unei game largi de produse OTC.

In cadrul evenimentului pentru presa a fost prezenta, alaturi de echipa Nycomed Pharma, dr. Rodica Tanasescu, presedintele Societatii Romane de Medicina Familiei.
 


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri