O adolescentă ”însărcinată cu Iisus” a aflat în timpul ecografiei de ce simte că ”mișcă fătul” | VIDEO

O adolescentă, care este convinsă  că este 'însărcinată cu pruncul Iisus', a acceptat să facă o ecografie cu ultrasunete pentru a demonstra tuturor ceea ce susține cu atât de multă convingere.

Haley a fost supusă mai multor teste, inclusiv ecografii cu ultrasunete, teste de sarcină și analize de sânge, toate arătând că nu este însărcinată.

Medicii au încercat să-i explice, după ce i-au făcut teste și au înțeles ce fenomen se petrece, că mișcările pe care ea le simte sunt de fapt mișcări ale instestinelor, dar Haley susține că ea știe adevărul și toți ceilalți nu vor să accepte faptul că ea este însărcinată cu Mântuitorul.

 

haley

Mai mult, Haly spune că s-a îngrășat deja zece kilograme

„Într-o noapte, în timp ce dormeam, am simțit bebelușul cum s-a mișcat și m-a lovit în burtică. Îi pot simți capul chiar aici, sub buric. Nu-mi pasă dacă familia mea nu mă crede. Vezi asta doar dacă crezi în Iisus. Nu mă interesează ce spun doctorii, preoții și testele de sarcină, când o să dau naștere bebelușului Iisus, nimeni nu va mai putea să nege pentru că El este salvatorul meu', a declarat Haley.

Mama fetei susține însă că fiica sa suferă de schizofrenie și a cerut ajutorul specaliștilor, pentru că fiica obișnuiește să mintă în privința multor lucruri, lucruri pe care ea însă le crede. Haley a mai spus în trecut că este concurentă la „American Idol', că i-a donat un rinichi fratelui ei sau că este însărcinată cu Eminem.

Sora fetei susține că este convinsă de faptul că Haley are probleme psihice și toate astea pentru că în copilărie au fost molestate sexual și abuzate.

Sursa: mirror.co.uk
Foto: Captura video Youtube.


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri