O angajata ANAF, acuzata ca a agresat verbal o mama ce alapta si i-a suflat fum de tigara in fata copilului

O angajata ANAF, acuzata ca a agresat verbal o mama ce alapta si i-a suflat fum de tigara in fata copilului.

Femeia a povestit intr-o postare de Facebook cum, nevoita sa mearga la ANAF Sector 1 pentru a-si prelungi contractul de chirie pentru apartamentul in care locuieste, a fost agresata verbal de una din angajatele ANAF.

Dupa ce s-a lovit de lipsa de comunicare si de lipsa de politete a angajatilor, mama a fost nevoita sa iasa cu bebelusa ei de 11 luni afara, pentru a o alapta.

In drumul sau, sustine femeia, a fost nevoita sa treaca printr-un nor de fum, deoarece locul de fumat este pozitionat exact la iesirea din institutie.

Femeia s-a retras asadar intr-o zona umbrita, unde putea sta si jos sa alapteze linistita, la departare de locul de fumat.

La putin timp dupa ce a inceput sa isi hraneasca fetita, o angajata ANAF s-a asezat langa ea, aprinzandu-si o tigara si sufland fumul tras din tigara direct in fata copilului.

„Fata a inceput sa manance, s-a linistit, toate bune.
Asta pana cand vine o angajata a ANAFului, insotita de inca un domn' (presupun ca era ceva colegul de-al ei), se aseaza langa mine, isi aprinde o tigara, si pana sa apuc sa o atentionez ca acolo nu e loc de fumat, vad cum primul fum i-l sufla direct in nas fetei mele. „

Socata de situatie, femeia nu a apucat decat sa o intrebe pe angajata pe un ton rastit „SERIOS?”, inainte de a fi repezita de catre aceasta.

Misca-te cu copilul de aici, ca aici fumez eu de obicei'

Aceasta e replica pe care mama a primit-o, atunci cand a incercat sa ii faca observatie femeii pentru gestul facut.

Amenintand-o pe angajata ANAF cu o reclamatie pentru comportamentul sau, mamei i s-a ras in nas, functionarul public incurajand-o sa faca oricate reclamatii doreste, deoarece nu va pati nimic.

„Dupa un schimb de replici tipato-soptite i-am spus ca ii voi face o reclamatie, la care posesoarea de copite imi rade in nas, zicandu-mi pe un ton arogant ca pot sa fac ce vreau, ca ea nu pateaste nimic. Pentru a nu agita din nou fata, dar si pentru ca ma enervasem pana peste culme, am plecat de acolo cu fata inca mufata la san, scarbita si dezamagita de nesimtirea de care pot unii oameni' sa dea dovada.”

Mama sustine ca intelege viciul, fiind la randul sau fumatoare, dar ca e de neconceput sa ii sufli fum de tigara in fata unui copil, in loc sa iti fumezi tigara la cativa metri mai departe.

Pe langa reclamatia deja facuta, mama incearca acum sa popularizeze incidentul, in speranta ca va afla cat mai multa lume despre comportamentul functionarului public:

„Asa ca am zis ca macar pot sa o rasplatesc pentru experienta minunata pe care mi-a oferit-o facand-o vedeta pentru o zi', si de asemenea sa-i tin pumnii si in cursa pentru titlul de angajatul anului', pe care il merita din plin, eventual la pachet cu o marire de salariu, vreo pensie speciala, ceva frumos, cum se face'. Sincere multumiri si ANAF sector 1 pentru aceasta oportunitate oferita!”

 

Sursa imagine: Facebook


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Copilul tau