O Atenție! dulce

Atenție!, cel mai dulce cadou cu mesaj personalizat, creat special pentru consumatorii români, se lansează pe piața micro-cadourilor. Ciocolata Atenție!, disponibilă sub formă de tabletă de ciocolată cu lapte, de 80 g, se adresează unui public larg, mai exact oricui dorește să ofere un cadou original persoanelor dragi, iar ceea ce o diferențiază sunt mesajele personalizate pentru momente diferite.

Ciocolata-cadou Atenție! este un produs 100% românesc și este disponibilă în 21 de variante de ambalajcu mesaje diverse: mesaje de dragoste pentru cei dragi, mesaje amuzante, pentru membrii familiei sau mesaje cu diferite tematici (sărbători, zile de naștere, zile onomastice).Poate fi achiziționată din rețeaua de magazine Auchan, a benzinăriilor MOL, dar și din magazinele de retail tradițional și reprezintă soluția perfectă pentru momentele în care cumpărarea unui cadou reprezintă o problemă de timp și de inspirație.C

„Atenție! este soluția ideală pentru cei care vor să ofere persoanelor dragi un cadou original, care să aducă zâmbete, emoție și bucurie. WebProdusul nostru se diferențiază de toate celelalte tablete, prin ambalajul cu mesaje atractive, inedite și amuzante. Odată intrați pe piață vom avea în vedere extinderea și în alte zone de retail. În plus, creăm constant mesaje pentru a veni în întâmpinarea consumatorilor cu ceva nou', a declarat Constantin Dumitriu, General Manager al companiei producătoare.

 

 


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri