„O călătorie spre centrul pământului” din colecția Jules Verne, te atrage într-o nouă aventură

Nu rata unul dintre cele mai cunoscute romane din colecția Jules Verne, 'O călătorie spre centrul Pământului'!  Cartea este  disponibilă pe colecții.libertatea, într-o ediție de lux, cu ilustrații inspirate din ediția originală Hetzel, din secolul al XIX-lea, la prețul de numai 39,99 RON. O găsești, totodată, și la chioșcurile de difuzare a presei. Poate fi cadoul perfect pentru adolescentul tău, pasionat de lectură și de aventură!

'O călătorie spre centrul Pământului' este un roman din colecția Jules Verne, publicat la 25 noiembrie 1864, care tratează expediția unui profesor de geologie și a nepotului său Axel spre interiorul Pământului. Chiar dacă au trecut peste 150 de ani de când a fost scrisă, geniul vizionar al lui Jules Verne transcede timpul și cartea este captivantă și pentru adolescenții zilelor noastre, ca de altfel și celelalte romane ale autorului ce pot fi găsite pe colecții.libertatea. Generații întregi s-au delectat cu aventurile descrise de Jules Verne în cărțile sale, acest autor atât de îndrăgit la nivel mondial.

Romanul din colecția Jules Verne ascunde un mesaj secret ce cheamă personajele în călătoria vieții lor

Axel locuiește într-o casă veche situată în Königstrasse, în Hamburg, alături de unchiul său Otto Lidenbrock, un prestigios profesor de geologie, fiica lui Gräuben și slujnica, Marta. Într-o zi, unchiul îl cheamă în biroul său, unde îi arată un manuscris valoros, al renumitului istoric islandez Snorri Sturluson. Acesta ascunde o mare surpriză: un sul de origine runică cu un mesaj secret. După mult efort îl vor descifra și află că un alchimist islandez pe nume Arne Saknussemm dezvăluie cum să ajungi în centrul Pământului printr-un pasaj într-un crater din Snaefell, un vulcan latent din Islanda. Profesorul euforic decide să meargă la locul indicat pe pergament împreună cu nepotul său Axel. Află toate detaliile călătoriei lor fascinante și însoțește-i în aventură în minunatul roman din colecția Jules Verne, pe care-l găsești pe colecții.libertatea.

'O călătorie spre centrul Pământului', colecția Jules Verne – ecranizări

Au fost făcute mai multe adaptări ale romanului 'O călătorie spre centrul Pământului', din colecția Jules Verne. Dintre acestea se remarcă următoarele trei filme apărute în cinematografie:

  1. 'O călătorie spre centrul Pământului', din 1959, SUA, regia Henry Levin, cu Pat Boone și James Mason.
  2. 'O călătorie spre centrul Pământului', din 1976, Spania, regia Juan Piquer Simón, cu Kenneth More și Pep Munné.
  3. 'O călătorie spre centrul Pământului', din 2008, un film 3D de Eric Brevig, cu Brendan Fraser, Anita Briem și Josh Hutcherson.

Alte cărți din colecția Jules Verne

Cumpără de pe colecții.libertatea și edițiile anterioare exclusive din colecția Jules Verne! Comandă-le pentru a le avea pe toate în bliblioteca ta! Iată care sunt acestea: 'Ocolul pământului în 80 de zile' – ediția nr. 1, 'Douăzeci de mii de leghe sub mări' – ediția nr. 2, 'Copiii Căpitanului Grant. America de sud' – ediția nr. 3, 'Cinci săptămâni în balon' – ediția nr. 4, 'Copiii Căpitanului Grant II. În Australia' – ediția nr. 5, 'Căpitan la cincisprezece ani' – ediția nr. 6, 'Copiii Căpitanului Grant. Oceanul Pacific' – ediția nr. 7, 'Insula misterioasă. Naufragiații aerului' – ediția nr. 8, 'De la Pământ la Lună – ediția nr. 9, 'Insula misterioasă. Abandonul' – ediția nr. 10, 'Doi ani de vacanță' – ediția nr. 11, 'Insula misterioasă. Secretul insulei' – ediția nr. 12, 'În jurul Lunii' – ediția nr. 13, 'Insula cu elice' – ediția nr. 14, 'Nord contra Sud' – ediția nr. 15, 'Drumul Franței' – ediția nr. 16,  'Robur Cuceritorul' – ediția nr. 17, 'Cele 500 de milioane ale Begumei'– ediția nr. 18 și 'Castelul din Carpați' – ediția nr. 19.  Nu rata și restul romanelor ce vor apărea pe colecții.libertatea din ciclul 'Călătorii extraordinare'!


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Mini-cultura