O dantură sănătoasă începe din copilărie

Când vine vorba de obiceiuri sănătoase, cu toții știm că acestea se formează încă din copilărie. Unul dintre aceste obiceiuri este periajul dentar, pe care mai toți copiii îl percep ca pe o joacă inițial, atunci când părinții încep să le explice despre ce este vorba.

Să înveți un copil să se spele pe dinți corect, adică să folosească mișcările recomandate de medicul dentist, timp de două minute, e mai greu decât crezi. Cei mici nu au răbdare, își găsesc rapid alte preocupări și, de multe ori, părinții cedează presiunii.

Cu toate acestea, e important de înțeles că un zâmbet frumos și sănătos începe din copilărie, odată cu primii dințișori. Tocmai de aceea, trebuie să le oferim copiilor o periuță de dinți care să le și placă, dar care să fie și adaptată special nevoilor lor.

Mai multă distracție, mai multe șanse pentru un periaj corect

Periajul cu o periuță manuală poate fi dificil pentru cei mici – dincolo de faptul că nu au răbdare să își perieze dinții timp de două minute, e complicat pentru ei să învețe mișcările corecte.

Periuțele sonice, concepute special pentru ei, așa cum este Philips Sonicare For Kids, au o serie de avantaje ce nu pot fi trecute cu vederea. De exemplu, Philips Sonicare For Kids vine cu o aplicație care se sincronizează cu periuța de dinți electrică și îi învață pe copii tot ce trebuie să știe despre igiena orală, prin joacă. Un antrenor de periere îl provoacă pe cel mic să își perieze dințișorii corect, iar aplicația urmărește performanțele acestuia. Copiii învaţă în timp ce se distrează, iar părinţii pot vedea cât de bine se descurcă aceştia între controalele la medicul stomatolog.

În plus, pentru a încuraja o rutină adecvată de periere, periuţa de dinţi electrică Philips Sonicare For Kids îi ajută pe copii să mărească treptat timpul de periere. Scopul este de a ajunge la cele două minute, recomandate de medicii stomatologi.

Îmbinând obiceiurile sănătoase cu distracția, copiii vor învăța mai repede cum să-și perieze corect dinții și vor deprinde lucruri esențiale despre igiena orală, de la o vârstă fragedă.

Periuța de dinți Philips Sonicare For Kids poate fi folosită începând cu vârsta de 3 ani.


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Copilul tau