O dietă fulger

Multe dintre noi ne propunem să scăpăm de acele două-trei(sprezece) kilograme care, deși dispuse în diverse zone ale corpului, ne stau de-a dreptul pe suflet. Uite o dietă fulger, care te ajută să scapi rapid de kilograme, dacă nu trișezi.

 

Altfel, se pare ca ne vom simti cam inghesuite' in propriile haine. Cat priveste rochitele festive cu bretelute, orice speranta a pierit chiar la usa sifonierului! Dar la urma urmei, situatia nu e chiar atat de dramatica.

In numai cinci zile, poti avea un stomac mult mai plat, iar in patru saptamani vei pierde destule kilograme. Trebuie doar sa te hotarasti la ce tii mai mult: la talia frumos conturata sau la cartofii prajiti si ciocolata cu capuccino…

Nici nu te gandi sa faci altfel!

  • Nu sari niciodata peste micul dejun.
  • Mananca la fiecare trei ore.
  • Nu te duce la culcare cu stomacul gol.
  • Atunci cand tii regimul-fulger, nu ai voie sa consumi fructe (cu exceptia celor mentionate – banane, visine si capsuni).
  • Nu exagera cu alimentele permise… Incearca sa nu depasesti 75 g de unt pe saptamana (50 g, in cazul regimului-fulger).
  • Sunt interzise orice indulcitor artificial si orice produs pe care este mentionat continut redus de grasimi/calorii'.
  • Bea apa cat de multa in timpul si intre mese.
Regim-fulger pentru cinci zile
Mesele zilei:
Ai putea manca:
micul dejun O cana cu lapte si fulgi de cereale (nu muesli!) Doua felii de paine prajita, cu unt; un pahar cu apa plata sau ceai
gustarea de dimineata (10.00-11.00) O banana O cescuta de orez cu lapte Un sandvis cu branza si unt
pranzul O jumatate de conserva de ton; un cartof fiert, pasat si amestecat cu lapte 100 g macrou sau cod, fiert; un cartof copt si o lingurita de maioneza Doi cartofi copti, cu branza grasa de vaci (doua lingurite)
gustarea de dupa-amiaza Un iaurt mic (nu cu fructe!) Doua felii de paine prajita, cu o lingurita de dulceata O cescuta de orez cu lapte
cina (preferabil, nu mai tarziu de ora 19.00) Peste (macrou, cod) fiert sau la gratar; doi cartofi fierti Paella (o specialitate spaniola, foarte gustoasa si hranitoare) vegetala Un piept (mijlociu) de pui, la gratar; doi morcovi fierti (sau 100 g mazare)
gustarea de seara O cescuta de orez cu lapte Spuma de fructe – 1 banana si 100 g visine sau capsuni (eventual, congelate), batute cu mixerul O cana cu lapte

5 SECRETE care valoreaza… 1 kg in minus, pe saptamana

  • Fa ordine' in frigider. Daca nu te vei impiedica' in nimic tentant, iti va fi mai usor sa respecti dieta.
  • Nu spune nimanui ca tii regim. Asta ii va face pe multi sa te ademeneasca cu felurite bunatati.
  • Mergi direct la tinta. Daca esti nehotarata si vei cumpara ce-ti cade mai intai in mana, la fel vei si manca. Fa-ti o lista si tine-te de ea!
  • Fa exercitii. Macar un sfert de ora, in fiecare zi. Vei fi uimita de efecte.
  • La micul dejun, consuma cat poti de des fulgi de cereale cu lapte. Iti dau multa energie si, pe deasupra, sunt foarte satiosi.

Citește continuarea articolulului aici


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Dieta, nutritie, sport