O digestie usoara cu Hepabil

Dupa o lunga perioada de post, mesele din zilele de sarbatoare pot crea adevarate cosmaruri celor cu probleme digestive. Pentru a ne bucura din plin de sarbatorile pascale, Doppelherz aktiv ne vine in ajutor cu Hepabil, special creat pentru a mentine la parametri optimi functiile digestiva, renala si hepatica.

O digestie usoara cu HepabilCapsulele combinate de la Doppelherz aktiv Hepabil contin o combinatie unica de substante active naturale, extrase din Armurariu si Anghinare, doua plante folosite in mod traditional pentru sprijinul ficatului si vezicii biliare.

Silimarina, substanta activa extrasa din armurariu, stimuleaza refacerea hepatocitului (celula hepatica), aparitia si dezvoltarea de noi celule hepatice, favorizand sinteza proteinelor. Protejeaza integritatea membranei celulare a hepatocitelor, prin faptul ca impiedica patrunderea in celulele hepatice a unor substante hepatotoxice (alcool etilic, substante chimice toxice, medicamente cu risc hepato-toxic, toxine rezultate in urma prelucrarii alimentelor etc).

In plus, ajuta functia digestiva si purificarea organismului, mareste capacitatea organismului, si in special a ficatului, de a se apara de infectii.

Proprietatile curative ale anghinarei sunt unanim recunoscute de stiinta moderna. Substantele naturale active din anghinare au o remarcabila influenta de reducere a colesterolului. Anghinarea este si un puternic colagog: provocand secretia bilei, are o puternica actiune asupra digestiei, facilitand asimilarea alimentelor.

Contribuie, astfel, la buna functionare a tubului digestiv si ajuta la mentinerea confortului intestinal. De asemenea, extractul de anghinare faciliteaza eliminarea apei din organism, stimuland capacitatea generala de excretie si sustinand functionarea normala a tractului urinar. In acest fel, se evita tulburarile de digestie si dispare efectul neplacut de balonare.

Asocierea celor doua extracte din compozitia Doppelherz aktiv Hepabil aduce organismului substante bioactive valoroase, sprijinindu-l, pe de o parte, in asimilarea substantelor utile, prin stimularea functiei digestive, iar pe de alta parte, in actiunea detoxifianta, prin sustinerea functiilor hepatica si renala.

Doza de Doppelherz aktiv Hepabil este de 3 capsule zilnic, in timpul meselor, cu suficient lichid, fara a le mesteca. Se prezinta intr-un ambalaj de 30 capsule, la un pret recomandat de 24,99 lei.
 


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Noutati