O educatoare i-a spart capul unei fetite de 3 ani. Atentie, imagini socante!

O fetita de numai 3 ani a avut nevoie de ingrijiri medicale de urgenta la inceputul lunii, dupa ce s-ar fi lovit la cap in urma unei cazaturi, sustinea supraveghetoarea de la gradinita. Imaginile surprinse cu camerele video arata o realitate mult mai dura.

Femeia le-a spus parintilor ca cea mica ar fi cazut singura

Intamplarea a avut loc pe 1 februarie intr-o gradinita din St. Louis, Missouri. In biletul pe care parintii l-au primit acasa de la educatoare, aceasta explica incidentul spunand ca cea mica ar fi cazut, astfel si-ar fi spart capul.
In realitate insa, familia a cerut imaginile surprinse de camerele de supraveghere si au fost socati de descoperirea facuta.

Imaginile contrazic versiunea educatoarei

 

In clipul video, educatoarea poate fi clar vazuta cum apuca fetita de mana si o arunca la cativa metri mai in fata, cu capul intr-un obiect de mobilier din clasa.
Copila a fost imediat transportata la spital si a avut nevoie de 7 copci pentru rana pe care ingrijitoarea i-a provocat-o. Ulterior, a fost nevoita sa ramana inca 3 zile in spital, deoarece rana i s-a si infectat.
Conducerea cresei ar fi concediat-o pe cea responsabila, insa parintii doresc oricum sa obtina dreptate in instanta, cu ajutorul filmarii.

Sursa: miamiherald.com


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Copilul tau