O fată cu diabet a murit după ce a fost lăsată de părinți fără insulină pentru a o „vindeca prin rugăciune”

O fetiță din Queeensland, Australia, diagnosticată cu diabet, s-a stins din viață la numai 8 ani pentru că părinții au refuzat să-i mai dea medicamentele, insistând, în schimb, să o vindece prin rugăciune.

Elizabeth Rose Struhs a fostă găsită fără suflare în casă de poliție, iar medicii legiști au stabilit că fata murise cu patru zile înainte ca ei să ajungă acolo. Polițiștii spun că locuința arăta ca un adevărat lăcaș de cult, amenajat astfel de părinți pentru a se ruga ca fiica lor să se vindece de boală. În plus, medicii au mai stabilit că fata nu mai primsie medicamente și insulină de peste o săptămână, relatează The Sun.

Citește și: [Video] O femeie și-a aruncat copilul în țarcul unui urs la o Grădină Zoologică

Părinții, Jason Struhs (50 de ani) și Kerrie (46 de ani) au fost acuzați de crimă, tortură și lipsa asigurării nevoilor necesare vieții. Potrivit anchetatorilor, Elisabeth a fost privată de tratamentul medicamentos cu insulină pentru ca Dumnezeu să-i vindece boala'.

Nici o altă familie nu ar trebui să audă sau să experimenteze ceea ce am avut de îndurat în ultima săptămână. S-ar putea să nu știm niciodată întreaga amploare a ceea ce s-a întâmplat. Elizabeth Rose Struhs ne-a fost luată mult prea devreme și o viață întreagă de amintiri pe care nu am reușit să le avem cu ea a dispărut într-o clipă.

Pierderea surorii noastre este insuportabilă; ei au răsturnat întreaga noastră lume cu susul în jos – a spus Jayde, sora mai mare a lui Elisabeth care va deveni tutore legal al celor cinci frați minori pe care îi are.

Foto – 123rf.com


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri