O fată dată dispărută de părinți a fost găsită după cinci zile în locuința unui bărbat

Diana Belici, o fată de 16 ani din Brașov care a fost dată dispărută în urmă cu cinci zile, a fost găsită în compania unui bărbat, în județul Argeș.

Fata de 16 ani a plecat de la liceu și nu s-a mai întors. Speriați, părinții au sunat la poliție anunțând că le-a dispărut copila.

După ce a fost căutată prin toată țara timp de cinci zile, fata a fost găsită în Mioveni, Argeș, alături de un bărbat în locuința căruia stătea.

Din primele informații a reieșit că adolescenta plecase de acasă pentru a fi împreună cu acel bărbat, însă polițiștii au deschis o anchetă pentru a stabili dacă nu cumva minora a fost victima vreunei infracțiuni.

„În urmă activităților de căutare desfășurate de către polițiști, minoră a fost găsită sâmbătă, pe raza localității Mioveni, județul Argeș, și reîncredințata familiei. Polițiștii continuă investigațiile pentru a se stabili dacă minoră a fost victimă unei infracțiuni în timpul dispariției de la domiciliu, se arată într-un comunicat al Poliției Brașov.

Poliția avertizează părinții și îi sfătuiesc să verifice activitatea copiilor lor de pe rețelele de socializare, pentru că adolescenții sunt extrem de vulnerabili și pot cădea cu mare ușurință victime, iar consecințele pot fi din cele mai grave.

Foto simbol: Hepta


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Copilul tau