O femeie a adus pe lume un copil după ce i-au fost îndepărtate ovarele pentru a se vindeca de cancer

O femeie a adus pe lume un copil după ce i s-au îndepărtat ovarele ca parte a unui tratament pentru o cancer.

Stacey Broadmeadow, în vârstă de 38 de ani, a fost șocată când medicii i-au spus că suferă de o boală rară și gravă. Dar și mai îngrozită era de gândul că nu va mai putea face copii niciodată.

„Este un miracol absolut!”

Acum, datorită experților în medicină și a tratamentelor de specialitate, Stacey s-a vindecat de cancer și, pentru că a reușit să-și înghețe ovulele înainte de operația de îndepărtare a organelor reproducătoare, a putut deveni mamă așa cum și-a dorit mereu.

O femeie care nu știa că e însărcinată a născut în timpul unui zbor cu avionul

Băiețelul ei, Harry, s-a născut după a doua încercare de fertilizare in vitro, cu ultimul embrion salvat. Prima procedură s-a încheiat cu un avort spontan.

„Harry este un copil pe care mi l-am dorit enorm de mult. De când eram mică visam să am un copil. El este pur și simplu minunat! Este un miracol absolut. De fiecare dată când mă uit la el, mă gândesc cât de norocoasă sunt' – a declarant femeia, potrivit Mirror.

Stacey a început să se simtă rău în 2017, când a avut o durere ascuțită în apropierea apendicelui. Medicul ei a exclus sarcina și a trimis-o pe Stacey să facă o ecografie. Atunci, radiograful a observat ceva neobișnuit.

@skynews Stacey Broadmeadow was diagnosed with #pseudomyxomaperitonei ♬ original sound – Sky News

După alte analize, un medic oncolog a suspectat că are o afecțiune gravă din cauza căreia și-ar putea pierde ovarele.

Femeia a făcut o primă intervenție, dar ulterior i s-a spus că va mai avea nevoie și de o operație pentru a-și îndepărta splina, vezica biliară, straturile de țesut, trompele uterine și ambele ovare.

Între cele două operații, medicii i-au recoltat ovule pentru a le folosi ulterior, dacă decide să facă un copil. Cu toate că prima încercare de a rămâne gravidă a eșuat, Stacey a reușit, în cele din urmă, să-și îndeplinească visul de a deveni mamă.

Foto – TikTok


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri