O femeie a apucat să-ți țină nou-născutul în brațe doar câteva clipe înainte de a muri de COVID-19

O fotografie a unei proaspete mămici care a apucat să-și țină nou-născutul în brațe doar câteva clipe, înainte de a muri de COVID-19, s-a viralizat rapid în mediul online, impresionând o mulțime de oameni.

Kristen McMullen, din Florida, a făcut COVID-19 cu câteva săptămâni înainte de termenul nașterii, iar pentru că starea sa de sănătate se altera rapid, medicii au decis să-i facă o operație de cezariană pentru a aduce pe lume copilul. Imediat după naștere, Kristen a apucat să o țină în brațe pe fetița ei, pe nume Summer, iar apoi a fost dusă la Terapie Intensivă, notează USA Today. Din păcate, femeia a murit la câteva zile după naștere din cauza complicațiilor bolii.

Citește și: O fetiță de 11 ani a murit după ce i s-a făcut brusc rău. Copilul avea COVID-19

„A reușit să o țină pe Summer în brațe doar pentru două fotografii. Pierderea lui Kristen este devastatoare pentru familia noastră și nu ne putem imagina viața fără ea. Lumina camera oriunde se afla, râsul ei era contagios și ne va fi dor de ea în fiecare zi până la ultima răsuflare. Suntem atât de recunoscători pentru timpul petrecut cu ea și îi mulțumim lui Dumnezeu pentru fetița pe care a lăsat-o în urmă', a scris mătușa femeii, Melissa Syverson, într-un mesaj postat pe o pagină de strângere a fondurilor pentru înmormântarea lui McMullen.

Foto – captură Youtube


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri