O femeie a făcut 11 copii pentru a-și îndeplini visul de a avea o fată. „Mi s-a spus că nu se va întâmpla niciodată!”

O mamă a dezvăluit cât de mult și-a dorit să aibă o fată, după ce a adus pe lume 10 băieți. Yalancia Rosario spune că a rămas însărcinată de atât de multe ori în speranța că va avea o fată într-o zi, iar dorința i s-a îndeplinit abia când a venit pe lume copilul cu numărul 11.

Într-un videoclip postat pe TikTok, Yalancia este văzută dansând fericită cu cei mai mici dintre copiii ei pe care îi ține într-un marsupiu. Yalancia Rosario a născut recent gemeni, iar ultimul bebeluș adus pe lume a fost, în sfârșit, fată.

„Am făcut al zecelea băiat și prima fată (gemeni) după ce mi s-a spus că asta nu se va întâmpla niciodată. Mulți au crezut că vor fi doi băieți!' – a notat ea în descrierea videoclipului care s-a viralizat rapid.

Citește și – Se pregăteau de adopție însă când au cunoscut mama surogat au izbucnit în lacrimi | VIDEO

Yalancia a postat apoi un clip următor cu fetița ei, explicând că se bucură enorm că are și o fată:

„În momentul în care mi-am cunoscut fiica, nici nu-mi vine să cred că spun aceste cuvinte – „fiica mea', am fost atât de îndrăgostită de ea! Și este pur și simplu perfectă.'

Yalancia a recunoscut că înainte de a afla că aștepta gemeni, aproape că își pierduse speranța de a avea o fetiță.

„Nu mai aveam nicio speranță, dar când am aflat că port în pântec doi copii, am știut 100%. Întotdeauna am spus că dacă aș avea gemeni aș face și o fată, deoarece avem o mulțime de gemene surori în familia mea și am avut dreptate', a spus ea, răspunzând comentariului unui internaut.

Acum că visul i s-a împlinit, Yalancia a spus că își dorește o altă fată, astfel încât micuța Angelita să poată avea o soră.

Mulți dintre cei care i-au văzut postarea au felicitat-o ​​și au spus că sunt impresionați de determinarea ei.

„Partea de familie a tatălui meu este așa. Toate mătușile mele au 10 copii, tatăl meu era geamăn și unul din 10. E frumos', a spus cineva.

Un altul a adăugat: „Dacă mi-aș permite, mi-ar plăcea și mie o familie așa numeroasă. Îmi iubesc copiii! Felicitări pentru gemeni!'

Citește și – O femeie de 51 de ani și-a născut propria nepoată

Cu toate acestea, nu toate reacțiile internauților au fost pozitive, alții considerând că dacă ai mulți copii nu le poți acorda atenție în mod egal.

„10 băieți? M-aș fi oprit după doi, nu doamnă', a spus cineva.

„Este nedrept să te bucuri doar de fata ta', a comentat altcineva.

Foto – TikTok


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri
Buton