O femeie a încercat să fure din maternitate un nou-născut, după ce copilul ei a murit

Talita Meireles, o femeie în vârstă de 23 de ani, din Brazilia a încercat să fugă din maternitate cu un alt bebeluș, după ce copilul ei a murit. Femeia a fost surprinsă pe camerele de supraveghere din spaitalul unde făcuse un avort spontan. Disperată că și-a pierdut copilul, femeia nu a avut putere să le zică rudelor ce s-a petrecut, așa că a decis să fure un alt nou-născut și să-l crească precum ar fi fost al ei.

Mi-am pierdut copilul. Pur și simplu nu am vrut să spun familiei mele că a murit. Nu am vrut să spun nimănui. Chiar nu știu ce mi s-a întâmplat. Eram disperată. Am vrut să iau unul în brațe. Și așa s-a întâmplat totul. Nu am vrut să fac nimic rău. Sunt singură. Nu am pe nimeni cu mine. Nu știu ce mi-a trecut prin cap',  a povestit Talita, potrivit presei străine.

Citește și: Nume de copii care nu mai sunt la modă

Femeia a furat costumul unei asistente și s-a furișat în salonul nou-născuților. Dar totul a ieșit la iveală când o mama cu un copilaș a rugat-o pe falsa asistentă să-i ia copilul să-I facă o serie de analize. Femeia a fost astfel prinsă de angajații spitalului și predată poliției.

Foto – captură Youtube


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri