O femeie a născut o pereche de gemeni cu tați diferiți

O femeie din China a născut o pereche de gemeni, despre care s-a aflat că au tați diferiți. Rezultatele unui test ADN au obligat-o pe mamă să admită că și-a înșelat soțul.

După nașterea bebelușilor, bărbatului i s-a părut ciudat că unul dintre băieți nu semăna deloc cu el, însă totul a ieșit la iveală în momentul în care cuplul a trebuit să facă un test ADN pentru a putea înregistra copiii, relatează Daily Mail.

În China, pentru a înregistra un bebeluș cuplurile trebuie să facă înainte un test de paternitate pentru a demonstra că este copilul lor.

Soțul, cunoscut sub pseudonimul Xiaolong se tot întreba de ce unul dintre copii nu seamănă deloc cu el. Dar tot a fost șocat când a primit rezultatele testului, conform căruia, un băiețel nu avea niciun fel de relație biologică cu el.

Bărbatul a fost furios după ce a citit raportul ADN și și-a confruntat soția.

Inițial, femeia a negat că ar fi avut vreo aventură și și-a acuzat soțul că a falsificat rezultatele testului.

Xiaolong a continuat să își interogheze soția care, în cele din urmă, a recunoscut că a avut o aventură de o noapte cu un alt bărbat.

Tatăl a afirmat că este fericit să își crească copilul, dar nu și pe cel al amantului.

Gemenii cu tați diferiți este un fenomen extrem de rar cunoscut sub denumirea de superfecundație heteropaternală.

De obicei, femeile trebuie să aibă relații sexuale cu doi bărbați diferiți cu o zi înainte sau după ovulație pentru ca ambele ovule să fie fertilizate.

Experții spun că este dificil să calculezi șansele acestui fenomen, dar studiile anterioare sugerează că există o șansă la 400 perechi și una la 13.000 de perechi.

Povești similare au mai fost raportate în China.

În anul 2014, un om de afaceri de succes a fost devastat să afle că unul dintre băieții săi gemeni nu era al lui.

Tatăl a decis să le facă copiilor un test ADN după ce a observat că unul dintre copii avea ploape duble, întrucât nici el și nici soția sa nu aveau așa ceva.

Sursă foto: 123rf.com


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Diverse