O femeie a născut un bebeluș ce cântărea 6 kilograme și jumătate

Fără categorie

O proaspătă mămică a șocat utilizatorii rețelei de socializare TikTok cu un filmuleț de la nașterea băiețelului ei, a cărui dimensiune era complet atipică. Utilizatoarea @tawnee117 le-a cerut internauților să împărtășească poveștile lor legate de nașterea celo mai mari bebeluși, iar Erika Weber i-a răspuns distribuind un clip cu fiul ei care ar fi cântărit 6,5 kg la naștere. Erika a spus că a născut prin cezariană, iar băiatul ei s-a născut având dimensiunea unui copil de aproape trei luni.

Citește și: Când apare lactația. Ce trebuie să știi despre laptele matern

„La 37 de săptămâni de sarcină, am fost la control, iar medicii mi-au zis că fătul cântărea puțin peste 4,5 kg. Așa că am programat să nasc prin cezariană. Am intrat în travaliu cu o zi înainte de operație, dar am rămas la opțiunea de a face cezariană, la recomandarea medicului. Am născut un bebeluș de 6,5 kg. Când am ieșit din spital, copilul erau îmbrăcat cu haine potrivite unui copil de trei luni, avea scutece de mărimea 1, iar acum, la șase luni, băiatul meu îmbracă haine potrivite pentru vârsta de 18 luni”, a explicat femeie în dreptul postării.

@erikasilenceweber

##baby ##bigboy ##babyboy ##mom ##fyp @keewee67

♬ original sound – Dylanlopez__

Clipul femeii a atras o mulțime de reacții din partea internauților care au început să râdă pe seama mărimii copilului: Bro, a ieșit cu un scor de credit întreg', „Copilul acela a ieșit deja de trei ani' sau „Omul respectiv ar trebui să plătească impozite' sunt doar câteva dintre comentariile celor care au văzut postarea Erikăi.

Foto – TikTok


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din