O femeie a recunoscut că este vinovata de moartea fiicei adolescente, după ce a lăsat-o să mănânce prea mult

O femeie a recunoscut că este vinovată pentru decesul fiicei sale adolescente, după ce a i-ar fi permis să mănânce excesiv, lăsând-o să sufere de obezitate morbidă.

Tânăra, Kaylea Louise Titford, în vârstă de 16 ani, a fost găsită decedată în casa ei din Poweys, Țara Galilor, în octombrie 2020.

Părinții, Sarah Lloyd-Jones, de 39 de ani, și tatăl, Alun Titford, de 44 de ani, au fost acuzați de omor din culpă, notează BBC. Femeia și-a recunoscut vina, dar tatăl neagă acuzațiile care i s-au adus.

Bărbatul urmează să fie judecat în luna ianuarie a anului viitor. Mama fetei a fost eliberată condiționat, dar urmează să se prezinte din nou la tribunal, pentru o nouă condamnare.

Citește și: Iași: O femeie de 220 de kilograme a născut al cincilea copil

Judecătorii au spus că obezitatea fetei a fost cauzată de indiferența părinților, care nu s-au interesat de starea ei și de felul în care se hrănește.

Kaylea Louise Titford ar fi trebuit să urmeze un regim alimentar strict, dar în cursul anului 2020, mai exact în perioada 24 martie – 11 octombrie, părinții nu i-au asigurat nevoile alimentare, iar fata a ajuns  să sufere de obezitate morbidă. Adolescenta ajunsese să nu se mai poată deplasa sau îngriji singură, din cauza obezității.

Rezultatele necropsiei au arătat că tânăra a murit din cauza unei infecții în zona stomacului, rezultată în urma obezității și a complicațiilor acesteia.

Foto – Youtube


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri