O tânără care credea că are pietre la rinichi a aflat că era, de fapt, însărcinată

O tânără de 18 ani care a crezut că durerile intense de stomac ascund o boală gravă, a aflat că este, de fapt, vorba despre un bebeluș neașteptat.

BriAnna Blanton și-a petrecut vara trecută în Carolina de Sud, împreună cu prietenii, făcând activități specifice vârstei sale.

„Mi-a picat fața!”

Când, într-o bună zi, a început să experimenteze dureri chinuitoare în zona coastelor. A presupus că are pietre la rinichi și a mers la Urgență.

Spre marea ei uimire, tânăra a aflat intrase în travaliu.

„Mi-a picat fața. Nici nu puteam să plâng. Eram într-o stare completă de șoc', a spus ea, citată de NY Post.

„Am trecut prin vară trecută fără să știu că sunt însărcinată!'

Blanton nu a experimentat niciunul dintre simptomele tipice ale sarcinii și a spus că a făcut mai multe teste de sarcină, dar au ieșit toate negative.

„Menstruația nu întârzia niciodată!'

„Eram în bikini. Nu m-am îngrășat niciodată și nu am avut alte simptome', și-a amintit ea.

În plus, Blanton a spus că nimic nu a fost diferit nici în cazul menstruației.

„Chiar îmi venea menstruația și nu întârzia niciodată', adăugat ea.

Blanton și-a amintit că s-a trezit într-o dimineață la 4 a.m. cu dureri puternice în zona inferioară a  coastelor și a stomacului.

„Mă simțeam ca și cum aș fi avut un accident, unul ciudat', a continuat ea. „Asta nu mi s-a întâmplat niciodată.'

Ea știa că nu este în regulă ce i se întâmplă, așa că și-a trezit mama, care a dus-o imediat la camera de Urgență, bănuind că e vorba de pietre la rinichi.

O femeie care nu știa că e însărcinată a născut în timpul unui zbor cu avionul

Medicii au descoperit că era însărcinată și dilatată aproape 2 centimetri. Intrase în travaliu.

„Asistenta m-a verificat și apoi s-a uitat la mine. Nu voi uita niciodată expresia de pe chipul ei când mi-a spus că are impreisa că sunt dilatată', și-a amintit ea.

Și mai șocant, Blanton a spus că a făcut un test de sarcină cu aproximativ o lună înainte, la cererea mamei ei, când i-a fost greață din cauza unor alimente.

„Mama era chiar acolo când am făcut-o pentru că mi-a fost rău după ce am mâncat ceva și a vrut să fac testul', a explicat ea.

În timp ce se afla într-o „stare totală de șoc', Blanton a fost dusă imediat la departamentul de travaliu și naștere, unde au confirmat că era pe cale să devină mamă.

Copilașul, micuța Oakleigh, care cântărea aproape 3 kg, a venit pe lume atât de repede, încât epidurala nici nu a avut timp să-și facă efectul.

„Nu am idee cum am avut un copil de 2 kg în mine, am fost întotdeauna atât de slabă', și-a amintit ea.

„Mi-a luat ceva timp să mă obișnuiesc cu situația”

„Când m-am liniștit, după ce am născut, mama m-a întrebat cum îi voi pune numele', a continuat ea. „Am petrecut 45 de minute gândindu-mă la asta înainte de a veni cu numele Oakleigh.'

Deși nu era pregătită pentru provocarea pe care viața i-a scos-o în cale, Blanton a spus că prietenii ți familia au ajutat-o ​​să își dobândească toate cele necesare pentru fetița ei.

„Mi-a luat ceva timp să procesez și să mă obișnuiesc cu situația. De asemenea, am fost îngrozită să le spun prietenilor mei pentru că nu știam cum vor reacționa', a recunoscut ea. „Nu le-am spus timp de aproximativ o săptămână, dar când am făcut-o, au rămas muți de uimire'.

Foto – Facebook


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri