O femeie care se temea că vaccinul anti-COVID-19 îi va afecta fertilitatea, a murit răpusă de SARS-CoV-2

Samantha Wendell, o femeie de 29 de ani, din Grand Rivers, Kentucky, a murit chiar înainte de a se căsători din cauza infecției cu SARS-CoV-2. Femeia, de meserie tehnician chirurgical,  își dorea să facă un copil și refuza să se imunizeze de teamă că vaccinul îi va afecta fertilitatea.

Cu două săptămâni înainte de nuntă, atât Samantha cât și soțul ei s-au îmbolnăvit de COVID-19 și au încercat să se trateze singuri, acasă. Starea femeii a început să se altereze rapid și, în cele din urmă, a fost dusă de logodnicul ei la spital pentru că avea mari probleme respiratorii, potrivit presei internaționale.

Citește și: O femeie gravidă și fătul au murit în urma infectării cu SARS-CoV-2

Pe 16 august, cu 5 zile înaintea nunții, Samantha a fost pusă pe ventilație artificială, iar ceremonia a fost amânată.  Din păcate, femeia a murit la două săptămîni de la internare. Familia acesteia, care aștepta cu nerăbdare nunta, se pregătește acum pentru înmormântarea femeii.

În prezent nu există dovezi că vaccinul anti-COVID-19 provoacă probleme de fertilitate la bărbați și femei. În plus, Centru pentru Controlul și prevenirea Bolilor recomandă imunizarea împotriva noului coronavirus pentru și pentru „persoanele care sunt însărcinate, alăptează sau încearcă să rămână însărcinate'.

Foto – 123rf.com


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri