O femeie de 19 ani, prinsă în timp ce încerca să își vândă copilul pentru 19.000 de lire sterline

Poliția a arestat o tânără de 19 ani care a încercat să își vândă copilul în vârstă de doi ani pentru o sumă uriașă de bani.

Femeia, care este din Ucraina, a fost prinsă de polițiști cu o geantă plină cu bani pe care voia să îi învestească într-o afacere.

Poliția ucraineană a arestat-o ​​pe tânăra mamă în Dnipro, după ce s-a întâlnit cu cineva căruia plănuia să-i vândă copilul pentru 19.000 de lire sterline.

Femeia riscă până la 15 ani de închisoare dacă va fi găsită vinovată. Poliția din Nipro, aflat în bombardament, a distribuit imagini cu geanta plină cu bacnote primită de femeie. Potrivit presei internaționale, ea dorea să folosească acei bani pentru a-și deschide o afacere.

Poliția a spus că femeia a încercat să vândă copilul unei „cunoștințe', dar a fost arestată în timp ce era plătită după întâlnirea la ora stabilită. De atunci, băiatul ei a fost luat în îngrijire de serviciile sociale.

Citește și – O femeie însărcinată ar fi încercat să-și vândă copilul pe Facebook

„Medicii se ocupă acum de băiat', s-a spus într-un comunicat al poliției, potrivit Mirror. „Locul de reședință al deținutului a fost percheziționat și au fost ridicate probe fizice' – au mai transmis autoritățile.

Radiodifuzorul public ucrainean Suspilne a relatat: „Ea nu a vrut să aibă grijă de fiul ei, așa că a decis să-l vândă și să folosească banii pentru a-și deschide propria afacere'.

Citește și – O femeie și-a pierdut brațele și picioarele după ce a născut. „Totul este epuizant!'

Femeia a fost reținută pentru 60 de zile în așteptarea cercetărilor suplimentare. Potrivit primelor informații, nu se știe ce tip de afacere intenționa să deschidă.

În declarația poliției se menționează: „Infracțiunea a fost documentată de direcțiile Poliției de Migrație și Direcția de investigații ale Poliției Naționale din regiunea Dnipro, în colaborare cu Departamentul de analiză penală'. Nu au fost dezvăluite nici identitatea suspectului, nici a cumpărătorului.

Foto – 123rf.com


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri