O femeie din Apuseni a murit subit, la trei zile după ce a născut

Tragedie pentru o familie din județul Alba. O femeie, în vârstă de 33 de ani, s-a stins la scurt timp după ce a născut.

În cursul zilei de duminică, 5 ianuarie, unei femeie din localitatea Scărișoara, județul Alba, i s-a făcut brusc rău și a sunat la 112 pentru a chema o ambulanță. Femeia locuia într-o zonă afectată de căderile masive de zăpadă din ultimele zile. Așa că au fost trimiși să o ajute un medic, slavatorii de la ISU Alba dar și o echipă de la Stația de Pompieri Câmpeni cu un APIC și un UTV, notează wowbiz.ro.

Femeia născuse cu trei zile înainte de deces și fusese la a șaptea sarcină.

'Duminică, un echipaj SMURD din cadrul Staţiei de pompieri Câmpeni şi un echipaj cu medic de la Serviciul ambulanţă intervin în localitatea Scărişoara, unde s-a solicitat ajutor medical pentru o persoană inconştientă.

O gravidă a ajuns la spital după ce a auzit „o pocnitură' în cap. Ce s-a întâmplat cu femeia

Din cauza drumului greu accesibil şi a zonei înzăpezite, salvatorii folosesc o autoşenilată pentru facilitarea accesului echipajelor medicale la locul solicitării şi transportul persoanei la ambulanţă”, au transmis reprezentanții ISU Alba.

Medicii au găsit-o pe femeie în stare de inconștiență, dar cu funcții vitale.

'Cadrele medicale ajunse la pacientă au constatat că este vorba despre o femeie de 33 de ani. Ea a născut în urmă cu trei zile, fiind a şaptea sarcină. Ea este inconştientă, însă are funcţii vitale. Femeia a fost preluată de către pompierii militari şi predată echipajelor medicale. Şi bebeluşul a fost preluat de către echipajul SMURD Câmpeni în vederea evaluării medicale.'a mai spus sursa mai sus menționată.

Din păcate, femeia a intrat în stop cardio-respirator. Ea nu a mai putut fi salvată de medici, în ciuda eforturilor de a o resuscita zeci de minute în șir.

Foto – captură Youtube


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri