O femeie de 40 de ani din Galați și-a lăsat nou-născutul să moară afară în frig, la îndemnul mamei ei

Caz șocant în Galați. O femeie și-a lăsat nou-născutul să moară în frig, la îndemnul mamei ei. Cele două femei, una în vârstă de 72 de ani, alta de 40, au dus bebelușul în grădină și l-au lăsat acolo chiar dacă începuse să plângă. Cele două femei locuiau la un bătrân, în vârstă de 73 de ani, concubinul mamei. Copilașul a fost găsit decedat în curtea casei.

Vecinii bănuiau că femeia criminală ar fi însărcinată, dar când o întrebau, ea le zicea că a mâncat prea mult și de aceea avea burta mărită. Se pare că mama femeii care a născut a convins-o pe aceasta să ucidă pruncul pe motiv că „oricum nu avea lapte” să-l hrănească.

Citește și: Un bebeluș cu COVID-19 a fost abandonat într-un spital din Iași

'Una din vecinele familiei a luat-o în serios pentru că fusese observată în perioada anterioară că avea abdomenul mărit şi întrebată, de fiecare dată, răspunsul a fost că a mâncat prea mult. Bunica copilului a declarat că dumneaei mai consumă bere, băuturi alcoolice, concubinul dumneaei are afecţiuni medicale, iar convingerea bunicii era că inculpata nu are lapte şi nu are rost să se mai complice cu un copil', a declarat pentru Observator.ro, procurorul Lia Istrate.

Femeile au fost găsite de polițiști după căutări intense, la barul din sat. Ele au fost arestate preventiv pentru omor calificat.

Foto – 123rf.com


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri