O femeie gravidă a fost umilită de medicii cărora le-a cerut ajutor: „M-au pus să ţopăi de câteva ori…”

O femeie însărcinată, de 32 de ani, din Buzău, care s-a dus la spital acuzând dureri insuportabile, a făcut o plângere pentru că medicii nu i-au acordat niciun tratament. Mai mult, cadrele medicale au umilit-o punând-o să țopăie pe un scaun sub pretextul că așa vor observa dacă sarcina este una normală sau este extrauterină.

În urma anchetei declanșate de conduerea Spitalului Judeţean de Urgenţă Buzău, tot femeia a fost cea care a ieșlit vinovată pentru cele petrecute.

„Dezamăgitor şi sfidător. Nu au răspuns la tot ceea ce le-am solicitat, pentru că reclamaţia pe care am transmis-o ataca mai multe puncte. Adică, reclamam faptul că am plecat fără un tratament, că am plecat foarte târziu fără nicio concluzie şi cu dureri, şi faptul că m-au trimis la Bucureşti pentru că ei eu zis că n-au aparatură. Răspunsul pe care l-am primit a atins un singur punct şi anume că eu n-am primit actele”, a spus femeia, potrivit adevărul.ro.

În plus, pacienta a reclamat şi testul ciudat și umilitor la care a supus-o medicul de la Buzău.

„M-au pus să stau în fund pe scaun şi să ţopăi de câteva ori. Dacă mă doare, înseamnă că e sarcină extrauterină”, a spus femeia.

Managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Buzău, Claudiu Damian, spune că scandalul nu este real, pentru că au fost respectate toate procedurile în cazul pacientei.

„Din punct de vedere medical, au făcut investigaţiile care trebuiau făcute şi erau menţionate şi în foaie. După ce a fost la maternitate, doamna a refuzat să se mai întoarcă la UPU”, a explicat Claudiu Damian.

Buzoianca mers în cele din urmă la o clinică privată din Bucureşti, unde medicii au văzut sarcina extrauterină şi au operat-o de urgență.

Foto – 123rf.com


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri