O femeie i-a zis prietenei că bebelușul ei este „urât” pentru că „trebuia să afle adevărul”. Cum a reacționat proaspăta mămică

O femeie a fost criticată pentru că a spus despre nou-născutul prietenului ei că este urât și apoi a încercat să-și justifice cuvintele dure precizând că trebuia să îi spună „adevărul'.

Ea a explicat cum prietena ei, Caroline, a născut în urmă cu doar câteva săptămâni și a invitat-o ​​la ea acasă pentru a-l întâlni pe copil pentru prima dată.

Caroline a postat fotografii cu bebelușul ei pe Instagram și în chat-ul lor privat de grup, spunând că este încântată ca toți să-l cunoască în sfârșit pe micuțul ei.

„Toată lumea îi spune că bebelușul ei este super drăguț, dar lucrul este că acest copil este cel mai urât copil pe care l-am văzut vreodată. Desigur, am zis să nu îi spun asta, deoarece este doar părerea mea (și ar fi cam nepoliticos), dar nu pot să mă alătur corului „Aw, el este atât de drăguț!' deci nu spun nimic.' – a transmis pe rețeaua socială Reddit femeia care i-a jignit copilul lui Caroline.

Apoi a povestit că s-a prezentat devreme la casa prietenei ei și s-a așezat în sufragerie cu ea în timp ce hrănea copilul.

„M-a întrebat dacă vreau să-l țin în brațe. I-am spus că sigur. L-am luat și am început să mă joc cu el. Îmi place să glumesc despre bebeluși și m-am lăsat puțin purtată de val când am i-a spus – Doamne, cine este cel mai urât copil din lume, tu ești cel mai urât copil!' în timp ce îi pupam pe burtică.

Caroline l-a smuls instantaneu din brațele mele și a întrebat: „Cum mi-ai numit copilul?' Am recunoscut rușinată ce i-am zis și mi-am cerut scuze în repetate rânduri, în timp ce ea țipa la mine pentru că i-am jignit copilul. Soțul ei, Lucas, a intrat ân cameră și a întreaba despre ce a fost toată agitația și Caroline i-a spune că i-am spus că bebelușul ei e urât și că vrea să plec' – a continuat femeia.

Citește și – O fetiță născută surdă și-a căpătat auzul cu ajutorul unei terapii revoluționare

După ce și Lucas i-a cerut să plece, a părăsit casa lor fără să facă prea mult tam-tam. Dar după ce au aflat de întâmplare și celelalte prietene ale lui Caroline, au certat-o pe femeie pentru jignirea adusă copilului.

„Mai târziu, ceilalți prieteni ai mei m-au sunat și mă întreabau de ce s-a supărat Caroline când au ajuns acolo și de ce nu eram acolo. Așa că le-am spus ce s-a întâmplat și mi-au spus că sunt o nesimțiă și o nepoliticoasă și că nu e de mirare că am fost dat afară din casă. Simt că poate am mers prea departe și ar fi trebuit să-mi ascund adevăratele sentimente despre copil” – a adăugat ea.

Dorind să știe dacă greșește, ea a apelat la rețelele de socializare pentru a le cere utilizatorilor părerea.

Un internaut a spus: „Cei mai mulți bebeluși, după părerea mea, nu sunt drăguți după naștere, dar capătă drăgălășenia în câteva luni. În mod normal, mamele sunt foarte conștiente de acest lucru și pur și simplu îl ignoră. Oricum ar fi este foarte nepoliticos să-i spui că sunt urâți. De asemenea, nu știi prin ce trece prietena ta din punct de vedere emoțional. Are nevoie să stabilească olegătură cu copilul ei, urât sau drăguț, pentru că este al ei.”

Altcineva a adăugat: „Nou-născuții trec printr-o traumă uriașă (ieșind dintr-un tub îngust) și și nu arată foarte drăguț timp de aproximativ o lună.. Eu cred că nou-născuții sunt adorabili, dar serios acum… Ai insultat o proaspătă mamă pentru cea mai mare mândrie și realizare a ei. Nici eu nu aș vrea să aud asta despre copilul meu!”

Un al treilea utilizator Reddit a intervenit: „Ce este în neregulă cu tine? Cine spune despre un copil că este urât? Cu siguranță nu un prieten. Ești geloasă? Of, probabil că nu veți putea șterge cu buretele asta.”

Foto – 123rf.com


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri
Buton