O femeie insarcinata cu gemeni a fost data afara dintr-un restaurant

O femeie insarcinata a fost data afara dintr-un restaurant deoarece purta un crop top (tricou foarte scurt).

Chelnerita i-a explicat femeii ca politica restaurantului il impiedica sa serveasca clientii ce nu au o tinuta corespunzatoare, fara tricou sau pantofi.

Au refuzat sa o serveasca deoarece i se vedea burta

Femeia era imbracata la acel moment intr-un tricou scurt si o fusta lunga, intr-o seara in care temperaturile depaseau 30 de grade. Ea este insa convinsa ca personalul restaurantului ar fi servit orice alta femeie imbracata intr-un tricou la fel de scurt, daca nu ar fi fost insarcinata.

„Chelnerita ne-a oprit la intrare si ne-a spus <>
Am intrebat-o daca vorbeste serios si m-a asigurat ca nu pot sta in restaurant.
Mi s-a spus ca e impotriva codului de igiena alimentara.”

O femeie insarcinata cu gemeni a fost data afara dintr-un restaurant 1

Viitoarea mama este insarcinata in 7 luni si jumatate cu gemeni, un baiat si o fata, si nu se astepta sa nu fie servita din pricina burtii la vedere.

„Mi se pare ridicol ca am fost pusa la colt si ca a trebuit sa ma duc in alta parte a orasului ca sa mananc.”, povesteste femeia, care adauga si faptul ca in alt restaurant nu a avut parte de acelasi tratament.”

Ulterior, restaurantul in cauza a publicat o declaratie in care reprezentantii isi cer scuze:

„Regretam sincer neintelegerea si ne vom asigura ca tot personalul va intelege sa nu exagereze in implementarea unei reguli care era menita sa faca toti oaspetii sa se simta comod.
Ne cerem scuze pentru neintelegere. Angajata in cauza lucreaza la noi de aproape 20 de ani si incerca sa isi foloseasca judecata in mod corect, fara a avea intentia de a jigni oaspetele.”

Reprezentantii restaurantului nu a raspuns insa daca de acelasi tratament ar fi avut parte orice alta persoana purta un tricou scurt.

Citeste si: Alăptarea – cum să ai suficient lapte

Sursa articol: mommypage.com

Sursa imagini: Facebook Charisha Raylee Gobin


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Psihologie