O femeie a născut la patru ore după ce a aflat că este însărcinată

O femeie din Marea Britanie a născut la patru ore după ce a aflat că este însărcinată. Danielle Adams, în vârstă de 28 de ani, din Stafford, s-a prezentat de urgență la spital acuzând dureri teribile de burtă. Femeia credea că durerile sunt din cauza constipație, dar mare i-a fost uimirea când medicii i-au spus că este gravidă în luna a noua și că urmează să nască. Danielle era convinsă că nu poate face copii, după ce făcuse mai multe anallize în ultimii ani.

„Am crezut că doctorul glumeşte. În cele din urmă, când a reușit să mă convingă, am izbucnit în lacrimi pentru că eram şocată. A fost copleşitor pentru mine. Șocul a fost uriaș pentru că nu credeam că pot avea vreodată copii. Este un miracol pentru noi”, a spus femeia, potrivit dailyrecord.co.uk.

Citește gratuit ediția de decembrie a revistei Unica. O găsești AICI

Tânăra a născut prin cezariană o fetiță, Maisie-Rose Moore.

Șocul femeii a trecut complet abia după câteva zile, când a reușit să conștientizeze ce i se întâmplase: „A fost minunat. Este un sentiment special să aduci pe lume o altă viaţă. Mi-a luat un timp să înţeleg ce s-a întâmplat, dar a fost o experienţă uimitoare.”

Danielle Adams nu a avut niciun simptom specific sarcinii și deși avea mereu poftă de dulciuri și se îngrășase șase kilograme, a pus totul pe seama carantinei din cauza pandemiei și a statului mereu în casă.

Sursa foto – 


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri