O femeie a fost condamnată la 40 de închisoare după ce și-a aruncat nou-născuții la gunoi

Alyssa Anne Dayvault, o femeie de 32 de ani din Carolina de Sud a fost condamnată la 40 de ani de închisoare pentru că și-a ucis doi copii nou-născuți, aruncându-i la gunoi. Femeia a primit sentința la începutul lunii noiembrie, judecătorii condamnat-o pentru două acuzații de omucidere infantilă, în ciuda absenței sale din instanță. 

Cazul mamei criminale a ieșit la iveală în 2017, când aceasta a solicitat asistență medicală după ce a născut o fetiță, iar medicii au fost uimiți să găsească în pântecul femeii o placentă și un cordon ombilical fără copil. Ulterior, ea a recunoscut că a născut acasă la North Myrtle Beach, Carolina de Sud, și a aruncat nou-născutul într-un coș de gunoi. Un an mai târziu, în 2018, femeia a născut un băiețel și făcut același lucru și în cazul lui, conform people.com.

La auzul verdictului, mama Alyssa Anne Dayvault a implorat în lacrimi judecătorul să-și reconsidere sentința, care nu include eliberare condiționată. Femeia ar suferi de probleme de sănătate mintală, potrivit avocatului care s-a ocupat de cazul său. Alyssa Anne Dayvault mai are două fete.

Sursa foto – Facebook


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri