O fetiță a fost diagnosticată cu cancer, după ce mama ei a observat ceva ciudat în timp ce o îmbrățișa

Un copil în vârstă de doi ani a fost diagnosticat cu cancer, după ce mama ei a simțit ceva neobișnuit în zona ficatului în timp ce o îmbrățișa.

Danielle, în vârstă de 38 de ani, a dus-o pe fiica sa, Sophia, la medic când a observat un nodul neobișnuit în zona coastelor fetei, care ulterior s-a dovedit a fi o tumoare canceroasă.

„Am fost aruncați chiar în infernala luptă cu cancerul”

Sophia Wylie a fost diagnosticată cu Hepatoblastom, un tip de cancer la ficat. După multe luni de tratament, ce au inclus o intervenție chirurgicală pentru îndepărtarea tumorii și șase sesiuni de chimioterapie, Sophiei i s-a spus în aprilie anul trecut că a scăpat de cancer.

Acum, în vârstă de patru ani, Sophia poate începe școala pentru prima dată, lucru pe care tatăl ei, James, în vârstă de 39 de ani, l-a descris drept o „experiență minunată'.

Un tată bolnav care află că și fiica lui are cancer a renunțat la tratamentul lui pentru a-i salva viața

„Sophia a fost foarte încântată să ajungă la școală , ea tot întrebându-ne în ultimul an când va putea să meargă și ea să învețe ca alți copii. A fost foarte emoționant să o privesc făcând acest pas mare, iar entuziasmul ei a făcut din aceasta o experiență minunată.  S-a bucurat enorm în prima săptămână de școală și noi suntem atât de mândri de ea.” – a spus tatăl fetei, citat de Mirror.

Momentul emoționant când o mamă și-a anunțat copiii că are cancer în fază terminală

Bărbatul a mai precizat că au existat multe momente când familia a crezut că acest lucru nu ar fi posibil pentru Sophia, deși au descris-o mereu drept o „fiică incredibilă' și „o luptătoare atât de puternică'. El a adăugat: „Ea nu lasă nimic să o împiedice să trăiască din plin viața și este o adevărată inspirație pentru noi toți'.

„Eram în negare, dar cele mai mari temeri ale noastre s-au adeverit”

Danielle și James au dus-o pe Sophia la doctori când ea a începuse să se îmbolnăvească din orice, foarte des. Fata a fost trimisă la o ecografie la departamentul de oncologie în Leeds General Infirmary, unde medicii au spus că au observat o pată pe ficat. După alte investigații amănunțite, incusiv o scanare RMN, s-a confirmat că există o tumoră.

„În acel moment, tatăl ei, James, și cu mine, încercam să ne controlăm panica și să rămânem relaxați pentru Sophia. Într-adevăr, eram în negare, dar cele mai mari temeri ale noastre s-au adeverit când scanarea RMN a confirmat că există o tumoare.

Și în aceeași zi au vrut să ia o mostră pentru biopsie și să-i introducă o linie de port în zona pieptului ei pentru a permite tratamentul. Din acel moment am fost aruncați chiar în infernala luptă cu cancerul. A fost o perioadă cu adevărat înfricoșătoare.' – a povestit mama fetei.

„În timpul intervenției chirurgicale i s-a îndepărtat peste o treime din ficatul ei, vezica biliară și o parte din intestinul subțire. În timpul recuperării, cusăturile intervenției s-au desfăcut, așa că a avut nevoie de o altă operație, la doar două săptămâni mai târziu pentru a repara o hernie.

A fost o perioadă extrem de dificilă. Sophia ura să aibă linia de port pentru tratament pentru că o împiedica să se miște cum și-ar fi dorit' – a mai spus mama fetei.

Foto – Mirror


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri