O fetita a murit din cauza unei rochite de bumbac si a unei brichete

O fetita in varsta de 6 ani, a murit in mod tragic, din cauza arsurilor severe, dupa ce si-a dat accidental foc la rochita, in timp ce se juca cu bricheta tatalui sau.

Micuta Keira-Leigh a avut arsuri pe o suprafata de 66% din suprafata corpului dupa ce rochita din bumbac pe care o purta a luat foc. Desi a fost dusa de urgenta la spital si s-au facut toate eforturile pentru a i se salva viata, Keira-Leigh, a murit 19 zile mai tarziu din cauza complicatiilor asociate arsurilor suferite.

Medicul legist a declarat ca este responsabilitatea fiecarei persoane care cumpara si are o bricheta, sa ii fereasca pe copii de pericolelele care pot duce la astfel de tragedii.

In acea zi, Keira-Leigh se afla in vizita la tatal sau si a gasit bricheta asezata pe un dulap. Tatal sau se afla in podul case atunci cand a auzit tipetele fiice sale si a fugit catre ea, descoperind imaginile infioratoare cu Keira-Leigh care avea parul si rochita in flacari.

Acesta a incercat o salveze si chiar sa stinga flacarile cu mainile, suferind si el arsuri din aceasta cauza.

Medicii de pe ambulata sfatuiesc pe cei care se confrunta cu arsuri la copii, sa ii puna in apa rece si sa continue sa ii raceasca pana la sosirea ambulantei.

Medicul legist a declarat accidentala moartea micutei Keira-Leigh si doreste sa traga un semnal de alarma asupra pericolelor la care sunt supusi copiii care au acces la brichete sau alte surse de foc.

Sursa: dailymail.co.uk
Foto: 123rf.com
Text: Simona David


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Copilul tau