O fetiță care a supraviețuit atacului unui câine a câștigat un concurs de frumusețe. „Cicatricile mele mă fac frumoasă!”

O fetiță de patru ani care a rămas traumatizată după ce a fost atacă și mușcată de față de un câine a câștigat un concurs național de frumusețe.

Elouise Smith a fost înscrise de părinții ei în concursul de frumusețe Little Miss Glamour UK în încercarea de a-și recâștiga încrederea în sine după ce a fost mușcată de câinele unui prieten de familie. Mama ei, Stacey Murray (34 de ani), a spus:

„Am învățat-o că aceste cicatrici sunt povestea ei, asta este ceea ce o face frumoasă. Așa că le spune mereu oamenilor că a fost ‘mușcat de un cățeluș și apoi că ‘cicatricile mele mă fac frumoasă'.

Elouise a petrecut cinci zile în spital după atacul din Doncaster, South Yorks. Incidentul s-a produs în timpul unei întâlniri obișnuite de joacă la casa prietenei ei.

Stacey a povestit cum a primit un telefon într-o zi pentru a i se spune că a avut loc „un accident'.

„Am crezut că tocmai a căzut și s-a rănit la genunchi la început. Când am ajuns acolo, ușa din față era deschisă și tatăl fetei se plimba în sus și în jos. Mama fetei la care a fost a adus-o pe Elouise jos, acoperită cu un prosop alb. Era înfășurat în jurul feței ei. Mi-a stat inima. Ea țipa și plângea.

Când m-am dus la ea, i-a căzut prosopul de pe față și am văzut toate rănile. Era sânge peste tot, pe podea și pe tot prosopul' – a povestit mama fetei, potrivit Mirror.

Citește și – O femeie a murit încercând să-i salveze viața fiului ei din colții unui câine

Elouise a avut cusături de-a lungul maxilarului, în interiorul gurii și în jurul ochilor în timpul unei oprații ce a durat trei ore. A avut aproximativ 200 de copci.

„Trebuia să dureze doar o oră, dar chirurgul a spus că sunt mult mai adânci decât credea inițial. A fost un accident. Aveau acest câine timp de opt ani și nu făcea nimănui probleme. Ca familie, acest lucru ne-a traumatizat. Inca am cosmaruri acum. [Elouise] încă suferă acum, dar nu la fel de mult ca înainte. Încă are crize la creșă' – a mai spus mama fetei.

Părinții au înscris-o pe copilă la un concurs de frumusețe pentru atrece mai ușor peste trauma trăită.

Sora mai mare a lui Elouise, Savannah Grace-Riley, în vârstă de 12 ani, a spus: „Sunt foarte mândră de ea pentru că a trecut prin multe în ultima vreme. Apoi a ieșit și a câștigat Miss Glamour și are doar patru ani.'

Întrebată care a fost lucrul ei preferat despre câștig, micuța Elouise a spus: „O coroană!'

Foto – Facebook


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Mai multe din Stiri
Buton