O fetita de 13 ani in scaun cu rotile a devenit mama dupa abuzuri repetate intr-un centru social

Caz dramatic in Targoviste, unde o copila de numai 13 ani diagnosticata cu parapareza a adus pe lume un copil la inceputul lunii, conform Hotnews.ro.

Fetita impreuna cu mama, concubinul mamei si alti frati locuiesc intr-un centru social din Targoviste, unde nimeni nu a observat sarcina copilei pana in data de 15 ianuarie, cand sarcina era deja foarte avansata.

 

Sarcina a fost descoperita abia la 6 luni

Fetitei i-ar fi fost frica sa ii povesteasca mamei ororile prin care a trecut cand femeia pleca uneori din centru, iar cea mica ramanea cu concubinul sau, care profita de ea.
Vreme de un an au durat abuzurile pe care fata le-a indurat inainte ca sarcina sa devina evidenta pentru mama fetei. Aceasta a cerut medicilor sa o consulte, dupa ce a observat ca fiica sa devine tot mai grea si ii era greu sa o ridice.
In urma unei ecografii, s-a constatat ca fetita era insarcinata in 6 luni, iar mamei nu i-a venit sa creada.

Reprezentantii centrului social au explicat pentru sursa citata faptul ca ingrasarea copilei a fost pusa pe seama imobilizarii ei intr-un scaun rulant, dupa o interventie chirurgicala suferita in luna august a anului trecut.

In plus, reprezentantii centrului sustin faptul ca centrul este unul cu regim deschis, iar camerele de supraveghere din institutie se afla doar pe holuri, deci nu ar fi putut surprinde abuzurile ce aveau loc.

Concubinul mamei – principalul suspect

Desi initial minora ar fi declarat ca vinovat pentru abuzuri ar fi fost o ruda de-a barbatului, ulterior ea si-a schimbat declaratia, sustinand ca vinovat ar fi concubinul mamei.
In ciuda faptului ca a venit pe lume prematur, fetita nascuta este sanatoasa si ia in greutate.
Dupa externare, copila de 13 ani va fi relocata intr-un centru maternal, impreuna cu bebelusul, fata de care si-a manifesta dorinta de a-l creste impreuna cu mama sa.

Imagine: Captura Youtube


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Copilul tau