O fetiță de 3 ani a murit strangulată accidental în casă. 3 lucruri la care părinții ar trebui să fie atenți

Fiecare părinte știe că accidentele se pot întâmpla la tot pasul. Pe copii nu-i putem supraveghea chiar în fiecare secundă, cu toții știm că preț de câteva clipe, cât întoarcem capul, ei pot face cele mai mari năzbâtii. În unele cazuri însă, accidentele pot fi cu adevărat tragice, iar pentru a le evita ar fi bine să ne luăm cât mai multe măsuri de siguranță.

Micuța Elsie Mahe, în vârstă de numai trei ani, se juca acasă cu o prietenă când un tragic accident s-a întâmplat și nimeni nu a înțeles cum a fost posibil.

Fetița s-a strangulat pur și simplu cu șnurul de la draperie.

Mama copilei nu era în cameră și a fost alertată de prietena fetiței ei, care a venit într-o fugă și țipând la ea. Mama a încercat să-i ofere fetiței ei primul ajutor, până a venit ambulanța și a transportat-o de urgență la spital.

Micuța a stat în comă timp de o săptămână, timp în care părinții, prietenii și întreaga comunitate din care familia ei face parte s-au rugat pentru ea. Încă de la început însă, medicii nu i-au dat-o șansă de supraviețuire. Iar după o săptămână, micuța s-a stins.

Părinții, care mai au alți șapte copii, le-au mulțumit tuturor celor care au fost alături de ei și susțin că au convingerea că Dumnezeu va avea grijă de sufletul îngerașului lor, aceasta fiind singura consolare care le-a mai rămas.

Dar pentru că speră ca alți părinți să nu treacă vreodată prin tragedia prin care ei au trecut, averttizează asupra a 3 lucruri la care părinții să fie atenți:

1.Șnurul de la jaluzele sau draperii să nu fie niciodată la îndemâna copiilor.
2.Pătuțul copilului să nu fie pus niciodată lângă o fereastră, cu atât mai puțin lângă una care are jaluzele sau draperii cu șnur.
3.Draperiile și jaluzelele fără șnur sunt întotdeauna o opțiune mai sigură într-o casă cu copii.

Sursa:familyshare.com


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Copilul tau