O fetita de 3 ani din Iasi a fost gasita cand statea langa cadavrul mamei sale. Ce facea fetita i-a lasat pe toti fara cuvinte

Fetita de 3 ani din Iasi gasita mangaind cadavrul mamei.  Fetita statea langa cadavrul inghetat al mamei sale si il mangaia ca sa il incalzeasca.

Femeia in varsta de 40 de ani locuia intr-o anexa inslaubra impreuna cu fiica sa in varsta de 3 ani si concubinul sau.

In cursul noptii barbatul a gasi-o fara suflare pe femeie, iar fetita statea langa cadavrul mamei sale si o mangaia ca sa o incazeasca.

Barbatul a suntat imediat la 112 insa echipajul SMURD ajuns la fata locului nu a putut face nimic pentru salvarea vietii femeii asa ca s-a constat decesul.

Fetita de 3 ani din Iasi a fost gasita mangaind cadavrul mamei sale

„Femeia a fost găsită decedată, fără indicaţie de resuscitare, într-o casă rece. Fetiţa ei de trei ani era în hipotermie şi îşi mângâia mama. Minora a fost transportată pentru îngrijiri de specialitate la Spitalul de Copii «Sfânta Maria», a arătat Diana Cimpoeşu, medic-şef UPU-SMURD pentru Adevarul.

Se pare ca femeia mai are 2 copii de care nu s-a putut ocupa si care au fosti dati in plasament la bunicii paterni, insa in urma tragediei intamplate, Directia pentru Protectia Copilului a luat imediat fetita si a dus-o intr-un cenrul de plasament.

Bunica fetitei la care se alfa fratii ei, a declarat ca nu se mai poate ocupa de inca un copil asa ca cel mai probabil micuta de 3 ani va ajunge in grija statutlui.

Sursa: adevarul.ro
Foto:  123rf.com


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Copilul tau