O fetita de sapte ani a murit la un loc de joaca din Ploiesti

Update 18 iulie. Un raport preliminar publicat în urma autopsiei a făcut lumină în cazul fetiței decedate la locul de joacă. Se pare că micuța avea o pneumopatie cu pleurezie. Pneumopatie poate fi orice boală care afectează țesutul funcțional al plămânului, de exemplu edem pulmonar, sarcoidoza, etc. În cazul fetiței din Ploiești, pneumopatia a fost însoțită de pleurezie, adică inflamarea membranei care acoperă plămânii și căptișește cavitatea toracică. 

O fetita in varsta de sapte ani a murit sambata seara, in incinta unui loc de joaca al unui restaurant din Ploiesti, conform Digi24.

Fetita se afla impreuna cu mai multi copii intr-un loc de joaca unde se organizeaza petreceri pentru copii. Ea a fost gasita inconstienta sub o bancuta din spatiul de joaca, autoritatile banuind ca ar fi cazut si s-a lovit.

Copilul era acolo insotit de parinti, iar la locul de joaca a fost lasata in grija personalului angajat sa supravegheze copii.
In urma apelului la 112 a sosit un echipaj SMURD, ce a transportat fata la Spitalul de Pediatrie din Ploiesti.

Medicii au efectuat manevre de resuscitare mai bine de 90 de minute

Fetita a ajuns la urgente in stop cardio-respirator, desi echipajul SMURD deja efectuase manevre de resuscitare timp de 40 de minute, care au fost continuate pentru inca o ora de la intrarea in spital.

In urma decesului copilei a fost deschis un dosar penal, iar politistii fac cercetari sub coordonarea unui procuror. Au fost anuntate totodata si Comisariatul pentru Protectia Consumatorilor si Inspectoratul Teritorial de Munca.

Cauza decesului va fi stabilita in urma autopsiei.

Sursa articol: Digi24


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Familie