O fetiță din Suceava a căzut în oala cu apă fierbinte de pe sobă. Ce a făcut mama ei e de neimaginat

O fetiță de numai doi ani din județul Suceava a căzut de pe cuptorul sobei direct în oala cu apă clocotită. S-a ales cu arsuri de gradul III pe o treime din suprafața corpului – fața, braț, torace, abdomen – însă mama ei a decis să o trateze acasă.

Copilul se află acum în stare gravă la spitalul din Suceava, însă a ajuns aici doar pentru că un vecin, care știa întâmplarea a alertat poliția. El a sunat și a spus că o mamă din satul său își trataează copilul la domiciliu, deși acesta are arsuri grave. 

Polițiștii sosiți la fața locului au constatat că vecinul avea dreptate și au chemat o ambulanță. Fetița a fost dusă la spitalul din Rădăuți, însă medicii au decis să o trimită la spitalul județean Suceava pentru îngrijiri de specialitate. 

Între timp, polițiștii i-au audiat pe părinții micuței. Ambii în vârstă de 34 de ani, ei au împreună patru copii cu vârste de până la 12 ani. Au povestit că micuța de doi ani a căzut de pe cuptorul sobei direct în vasul cu apă clocotită care se afla pe plită. De teamă că i se va lua copilul, mama nu a apelat la numărul de urgență 112 și a decis să trateze arsurile cu medicamente pentru dureri de la farmacie. 


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri