O fetiță din Timișoara a murit la scurt timp după ce a ajuns la spital. Copilei îi apăruseră pete albastre pe corp și avea febră

Dramă pentru o familie din Timișoara, a cărei fetiță a murit la doar câteva zeci de minute după ce a ajuns la spital.

Raisa, o fetiță în vârstă de 2 ani și jumătate, s-a stins la trei ore după ce a ajuns la camera de gardă a Spitalului de Copii „Louis Țurcanu' din Timișoara.

Problemele au început în urmă cu câteva zile când mama a sesizat câteva pete albastre pe corpul fetei și începuse să facă febră. Speriată, ea s-a prezentat de urgență cu copila la spital, cerând ajutorul medicilor.

Mama spune că mai mulți medici rezidenți s-ar adunat în jurul fetei să o vadă și s-ar fi încuiat în cameră cu micuța, fără ca ea să mai aibă acces la copil. Familia este de părere că medicii ar fi greșit procedurile, lucru ce ar fi dus la moartea copilei. Părinții spun că Raisa nu era un copil bolnăvicios.

Citește și: Un băiat cu simptome de amigdalită a aflat că are leucemie. „Nu te aștepți niciodată la așa ceva!'

Doctorii susțin că decesul fetei ar fi fost provocat de o boală subită, notează Antena 3.

Corpul neînsuflețit al Raisei a fost dus la Institutul de Medicină Legală pentru autopsie. Părinții Raisei vor depune o plângere pentru malpraxis la Poliție și la Colegiul Medicilor.

În urma tragediei, pe rețelele de socializare au apărut o mulțime de mesje de condolenațe.

'Sufletul și inima mea, zâmbetul meu, jumătate din inimă a murit cu tine… Viața mea, Raisa, ne-ai lăsat cu durere în suflet! Mai ales pe mine… De ce m-ai lăsat, suflet minunat?', a scris mama fetiței pe rețelele de socializare

'Doamne, Dumnezeule, nu se poate așa ceva! Înger mic! Condoleanțe!”

„Dumnezeu să aibă grijă de suflețelul ei și pe voi să vă întărească în aceste momente groaznice.”

Dumnezeu să o odihnească în pace! Drum lin spre ceruri, fetiță cu chip de înger! Iar vouă multă putere să puteți trece peste aceasta mare durere!' – au transmis unii internauți în dreptul postării emoționante a mamei.

Foto – 123rf.com


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri