O fetiță și-a pierdut viața după ce s-a jucat cu un balon. „E sfâșietor!”

O mamă a împărtășit în online povestea ei sfâșietoare după ce fiica ei de șapte ani s-a sufocat din cauza unei jucării pentru copii aparent inofensive.

Tiffany McIntyre, din Texas, și-a găsit fiica Zahmira fără viață în dormitorul ei, cu un balon uriaș cu heliu pe cap.

Zahmira se jucase cu balonul în camera ei când s-a spart și l-a pus deasupra capului, sufocându-se rapid. Tiffany, o mamă singură, și sora mai mică a lui Zahmira, Charleigh, în vârstă de șase ani, sunt devastate de pierderea lor.

Tiffany a spus: „Charleigh întreabă de sora ei în fiecare zi și spune cât de mult îi este dor de ea. E sfâșietor. Și de fiecare dată când vede un balon le spune tuturor că a rănit-o pe sora ei. Ea și Zahmira au făcut totul împreună, au fost de nedespărțit.”

Doi băieței, gemeni, se luptă pentru viețile lor după ce au fost diagnosticați cu o afecțiune extrem de rară

Zahmira lua lecții de școală online într-o zi. După o lecție în care nu se concentra în mod corespunzător, Tiffany a trimis-o în camera ei să se întindă pe patul ei supraetajat, notează Mirror.

„I-am spus că trebuie să-și asculte profesorul', a spus Tiffany pentru The Sun. „Zahmira a avut ADHD și a continuat să se ridice de pe scaun și să nu fie atentă. Așa că, odată ce s-a terminat lecția, i-am spus să meargă să se întindă pe pat, în timp ce fac curățenie în casă'.

Tiffany a spus că a pus un film pentru micuța ei, Charleigh, și a mers să facă ordine în dormitor. Nu au trecut mai mult de 20 de secunde când a găsit-o pe cealaltă fiică, Zahmira, întinsă, cu un balon cu heliu acoperindu-i fața.

În stare de șoc, Tiffany a scos rapid balonul, a dus-o pe Zahmira în sufragerie și a așezat-o pe podea înainte de a suna la Salavare. Pentru că nimeni nu a răspuns inițial, ea a fugit afară în panică, cerând ajutorul vecinilor.

În mod tragic, Zahmira nu a supraviețuit. Din cauza heliului și a privării de oxigen, creierul i-a fost afcetat, iar daunele erau ireversibile.

Medicii au informat-o pe mama cu inima zdrobită că inhalarea heliului a făcut-o probabil ca Zahmira să-și piardă cunoștința în câteva secunde, comparând-o cu „o adormire din care nu s-a mai trezit niciodată'. a povestit Tiffany. Acum, sunt doar ea și Charleigh.

Tiffany a mărturisit că acum se luptă cu depresia severă și că doar pentru Charleigh continuă să se lupte. Scopul ei principal este de a crește gradul de conștientizare cu privire la riscurile baloanelor cu heliu.

Ea a dezvăluit că „mii' de părinți au contactat-o ​​în urma incidentului, dar își aduce aminte de tragedie de fiecare dată când vede un balon. Într-o întorsătură sfâșietoare, Charleigh întreabă acum despre sora ei zilnic și spune mereu cât de mult îi este dor de ea.

Acum, vrea să viziteze școli pentru a avertiza părinții și copiii despre pericolele baloanelor. Tiffany și-a găsit o prietenă în Channa Kelly, care împărtășește o experiență sfâșietoare similară, pierzânu-și fiica în același mod.

Foto – Facebook


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri