O fetiță și-a prins mâna în tubul scurgerii unei piscine din stațiunea Mamaia

Incident pe litoral. O fetiță de 5 ani și-a prins mâna în tubul scurgerii unei piscine. Totul s-a petrecut în stațiunea Mamaia, în cursul zilei de miercuri, 21 iulie, când, în jurul orei 19.00, polițiștii au fost sesizați, printr-un apel 112, pentru că o minoră şi-ar fi prins mâna într-o gură de scurgere a piscinei din locul în care se află cazată împreună cu părinţii.

Zeci de oameni care se aflau în zona respectivă s-au mobilizat în încercarea de a goli piscina cu găleţi şi coşuri de gunoi din incinta hotelului.

Citește și: O fetita de 6 ani a murit într-un incendiu în Constanța

Militarii din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea au reuşit să o salveze pe fetiță și au dus-o la secţia Chirurgie a Spitalului Judeţean Constanţa pentru a-i fi îndepărtat tubul de pe mână.

„Este vorba despre o echipă de descarcerare și de un echipaj de prim-ajutor. Copilul a fost dus pe secția Chirurgie Spitalului Județean Constanța pentru a fi anesteziat, în vederea îndepărtării țevii de pe mânuță cu un flex adus de tatăl fetiței', a declarat Anamaria Stoica, purtător de cuvânt al ISU, potrivit presei locale.

În urma incidentului, sunt efectuate cercetări pentru a stabili circumstanțele întâmplării și s-a întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, notează adevărul.ro.

Foto – 123rf.com


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri